Başkan Arslan'dan KSK'ye destek

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Kastamonuspor 1966'ya destek verdi.

  • 933
Başkan Arslan'dan KSK'ye destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonuspor 1966 yönetimi tarafından 5 Mart’ta düzenlenecek olan Birlik ve Beraberlik Gecesi’ne ilçe belediyelerinden tam destek gelmeye devam ediyor. Tüm geliri kulübün kasasına girecek ve Play-Off yolunda kırmızı-siyahlı ekibe nefes verecek olan gecenin davetiyeleri ilçelerde dağıtılmaya devam ediliyor.

İlçe belediye başkanlarının tamamının davet edildiği Birlik ve Beraberlik Gecesi’ne Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’da tam destek olacaklarını ifade ettiler. Kastamonuspor’un sezon sezonu başarıyla tamamlayacağına inandığını kaydeden Arslan, Kastamonuspor 1966 ve yönetimine bu zorlu yolda başarılar diledi.

Kastamonuspor 1966’nın Sosyal İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Çiçek’in bizzat makamlarında ziyaret ettiği Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Kastamonuspor 1966’nın sezon sonunda 1. Lig’e yükseleceğine yürekten inandığını ifade etti.

KSK 1966 Kulüp Başkanı Metehan Babaş’ın ilçe ziyaretleri için bizzat görevlendirdiği yönetim kurulu üyesi Şenol Çiçek’in 5 Mart’a kadar tüm ilçeleri ziyaret edeceği aynı zamanda bu ilçelerdeki sivil toplum kuruluşları ile iş adamlarının da kapısını çalacağı öğrenildi.