Başkan direksiyonda!

Başkan direksiyonda. Kar timleri görev başında.

  • 1848
Başkan direksiyonda!

Şehrimizde aniden bastıran kar yağışıyla birlikte hazır kıta bekleyen Kastamonu Belediyesi Kar Timleri çalışmalarına hızla başladı.

Kar yağışının yoğunluğundan ötürü Kastamonu Belediyesi, kar timlerinin gücünü arttırdı.

24 iş makinası sayısını 30’a, 83 personel sayısını da 100’e çıkartan Başkan Rahmi Galip Vidinlioğlu ekiplerin çalışmalarını bizzat yerinde inceledi ve ardından kepçenin direksiyonuna geçerek ekiplerle birlikte kar küreme çalışmalarına destek verdi.

Zaman zaman duran ancak kısa süre içerisinde şiddetini arttırarak yağan kar hayatı olumsuz etkilememesi adına Kastamonu Belediyesi’nin tüm gücüyle kesintisiz bir çalışma ortaya koyduğunu vurgulayan Başkanı Vidinlioğlu, “30 iş makinası ve 100 personel ile kar küreme, kar temizleme, tuzlama, buz çözücü solüsyon çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kar timlerimiz 24 saat esasına göre belirlediğimiz program çerçevesinde çalışıyorlar. Müdürlerimiz, başkan yardımcılarımız da ekiplerimizle birlikte sahada. Herhangi bir aksaklık yaşanmaması adına titizlikle çalışıyoruz. Kar berekettir. Toprağımızın verimliliği için barajlarımızın doluluk oranlarının artması için önemlidir. Kastamonu beyaz örtüsüyle ayrı bir güzeldir. Beklediğimiz kar yağışının tadını çıkartalım. Bizler günlük yaşamın olumsuz etkilenmemesi adına yollarımız ve kaldırımlarımızda gereken tüm çalışmayı yaptık ve yapmaya devam ediyoruz” diye konuştu.