Başkan Peker'den teşekkür ziyareti

Kastamonu 37 Riders Motosiklet Kulübü Derneği Başkanı Fatih Peker, Kaymakamlık, Belediye ve Turizm Derneği'ne teşekkür ziyaretinde bulundu.

  • 2210
Başkan Peker'den teşekkür ziyareti

Kastamonu 37 Riders Motosiklet Kulübü Derneği Başkanı Fatih Peker, İstiklal Sürüşü kapsamında Abana’da gerçekleştirilen kamp organizasyonuna katkılarından dolayı Kaymakamlık, Belediye ve Turizm Derneği’ne teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yönetim kurulu üyesi Fatih Arslan ile Kaymakam Tuğçe Yılmaz, Belediye Başkanı Yunus Akgül ve Turizm Derneği Başkanı Semih Yüksel’i ziyaret eden Başkan Peker, 9 Haziran İnebolu Şeref ve Kahramanlık Günü kapsamında gerçekleştirilen İstiklal Sürüşü öncesinde Abana Yeşilyuva Mesire Alanı’nda gerçekleştirilen kamp etkinliğine verilen destekten dolayı teşekkür etti.

Kaymakam Yılmaz, Başkan Akgül ve Turizm Derneği Başkanı Yüksel’e plaket takdim eden Peker, İstiklal Yolu sürüşüne gelen ziyaretçilerin ilçeden memnun bir şekilde ayrılmalarının kendilerini de mutlu ettiğini söyledi.

Peker, bu yıl yaklaşık 100 motosiklet ve 150 katılımcıyla gerçekleşen etkinliğine gelecek yıl çok daha yoğun bir ilgi beklediklerini vurguladı.