Başkan Şahin'den iftar programı

Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin, Kastamonu'da idareci, antrenör ve hakemlerle iftar programında buluştu.

  • 3579
Başkan Şahin'den iftar programı

Okul Sporları Taekwondo Gençler Grup Müsabakaları Kastamonu Merkez Spor Salonu'nda devam ediyor.

Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin ve ekibi, maçları izlemek ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Kastamonu'ya geldi.

Doğa Kültür Köyü Şehit Şerife Bacı Öğretmenevi'nde müsabakaya katılan idareci, antrenör ve hakemlerle bir araya gelen Taekwondo Federasyonu Başkanı Şahin, kardeşlik vurgusu yaparak iftar programına katılan herkese teşekkür etti.

"Sporla, kendimizi güçlendiriyoruz daha dayanıklı hale geliyoruz"

Başkan Şahin, "Rahmet ayı olan Ramazan ayındayız. Ülkemiz çok büyük sıkıntılardan geçiyor. İnsanların kendi içlerinde de sıkıntıları olabilir. Direnmeye değil, dayanmaya geldik diyoruz. Yaşamın gayesi budur, onu da söylüyoruz. Biz zaten sporla, kendimizi güçlendiriyoruz daha dayanıklı hale geliyoruz. Bu sadece maddi anlamda değil, fiziksel anlamda değil, mental anlamda da ruhumuzu güçlendiriyoruz. Ruhumuzu nasıl güçlendireceğiz? Ruhumuzu sevgiyle, saygıyla güçlendireceğiz. Hayat neden ibarettir? Hayat bir edepten ibarettir." dedi.

Başkan Şahin'den iftar programı

"Büyüdükçe küçüleceksin mütevazi olacaksın"

Prof. Dr. Metin Şahin şöyle devam etti:

"Kardeşlik ilkeleriyle ülkedeki sorunların üstesinden geleceksin. Büyüdükçe küçüleceksin mütevazi olacaksın. Umutsuzluk yok. Sonuna kadar umudumuzu devam ettireceğiz. Düşünün ki eski savaşları izliyoruz. Ağaç kabuğu yiyen ataların çocuklarıyız. Neler çekmişler, neler görüyoruz, ayaklarında ayakkabı yok, savaşmışlar evine köyüne dönememiş. Bugün değişik felaketlerle karşı karşıyız. Umudumuz tükenmiş insan topluluğu olmayacağız. Yakın zamanda geçirdiğimiz bir felaket var. Unutmadan elimizi taşın altına koyarak kardeşliğimizi daim kılıp yardımlarımızı devam ettirmemiz lazım. Allah'ın izni ile ülkemizi iyi temsil ediyoruz, gururluyuz, umutluyuz. Umudumuzu hiç bitirmediğimiz için şampiyon oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz. Yemekte bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum."

Başkan Şahin'den iftar programı

İftar programına, Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin'in yanı sıra, Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, idareci, antrenör ve hakemler katıldı.