Başkan Ünlü, Esentepe Aile Sağlığı Merkezini ziyaret etti

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, beraberinde il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Esentepe Mahallesi'nde yapımı tamamlanan 51 Nolu Aile Sağlığı Merkezi'ni ziyaret etti.

  • 3630
Başkan Ünlü, Esentepe Aile Sağlığı Merkezini ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cuma namazını Yukarı Esentepe Camii'nde kılan AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü ve AK Parti teşkilatı, daha sonra mahalle halkıyla birlikte yakında hizmete girecek olan 51 No'lu Aile Sağlığı Merkezi'ni ziyaret etti.

Yapımı tamamlanan binada incelemelerde bulunan İl Başkanı Ünlü burada yaptığı değerlendirmede; "Bugün teşkilatımızla birlikte Sağlık Bakanlığımız tarafından yapımı tamamlanan 51 Nolu Aile Sağlığı Merkezimizi ziyarete geldik. Bu bina, il ve ilçelerimizde yapılan sağlık yatırımlarının yanında mahallelerimize olan sağlık yatırımlarımızın da devam ettiğinin bir göstergesidir. Bu sağlık merkezimiz, A sınıfı statüsünde 2 birimli olarak yapıldı ve yaklaşık 200 metrekare alanı bulunmakta. Yakın süreçte aile hekimi atandı, inşallah 15-20 gün içerisinde de Esentepe halkımızın hizmetine sunulacaktır. Bu yatırımın hayata geçmesinde emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Sağlık Bakanımıza, milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Memleket işi gönül işi diyerek Kastamonu'muzun her ilçesine, her köyüne, her mahallesine AK Parti hizmetlerini ulaştırmaya devam edeceğiz" dedi.