Başkan Ünlü 'Her an sahadayız'

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü ve ekibi, Kuzeykent Mahallesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

  • 1894
Başkan Ünlü 'Her an sahadayız'

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Sayıkoğlu ve İl Kadın Kolları Başkanı Neslihan Kaya Kuzeykent Mahallesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Şmart Tekstil'i ziyaret eden AK Parti heyeti, daha sonra UFO İş Merkezi ve Galericiler Sitesi'nde yer alan esnafları da ziyaret etti.

Pandeminin etkilerinin her geçen gün daha da azaldığına dikkat çeken AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü yaptığı konuşmada şu cümlelere yer verdi: "Bugün Kuzeykent Mahallemizde faaliyet gösteren tekstil işletmemizi ve UFO İş Merkezi ile Galericiler Sitesindeki esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Pandeminin etkilerinin her geçen gün daha da azaldığına şahit olmanın mutluluğuyla kapılarını müşterilerine açan esnafımızla biraraya gelmek, istek, talep ve şikayetlerini bizzat yerinde dinlemek ve hatırlarını sorup hayırlı işler dilemek için esnaf ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Ülkemiz hızlı bir aşılama sürecinin içine girdi, ilimiz de günlük 7 binin üzerinde aşılama gerçekleştiriyoruz. İlimizde 100 bin vatandaşımız tam aşılanırken toplamda da 250 bin doz aşı yapıldı. İnşallah aşılamada ciddi bir seviyeye gelerek toplumsal bağışıklığa erişmeyi hedefliyoruz. Sonrasında çok daha güzel günler bizleri bekliyor olacak. Esnaflarımız da içinden geçtiğimiz zor günlerin ardından işlerinin açıldığını söylediğinde mutlu oluyoruz. İnşallah gerek toplumsal olarak gerekse ekonomik olarak çok daha iyi günlere yürüyoruz. Bu yolda en büyük güvencemiz aşılama imkanlarıdır. Devletimiz hızla yaş gruplarını aşağı indirerek 18 yaş üzeri tüm vatandaşlarımıza aşı imkanı sunmaya çalışıyor. Sağlık çalışanlarımız yoğun geçen koronavirüs tedavilerinin yorgunluğunu unutamadan aşılama kampanyası için büyük bir fedakarlık örneği sergiliyorlar. Vatandaş olarak bizlere düşen de aşı sıramız geldiğinde gerek toplum sağlığı gerekse kendi sağlığımız için aşımızı olmaktır. Bu vesileyle aşı sırası gelen hemşehrilerimi de aşı olmaya davet ediyorum. İnşallah zor günleri aşıyla aşacağız ve tekrar büyüklerimizin elini öptüğümüz, sevdiklerimize doyasıya sarıldığımız günlere kavuşacağız.

ak parti esnaf ziyaretleri

Bu normalleşme süreci kapsamında bizler de hasret duyduğumuz hemşehrilerimizle tekrar kavuşmanın mutluluğuyla ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Teşkilatlarımızla birlikte ilçelerimizi, köylerimizi, mahallelerimizi gezmeye, siyaset kurumunu anlamlı kılan vatandaşlarımızla bir araya gelerek hasbihal etmeye devam edeceğiz. AK Parti'nin milletin gönlünde taht kurmasının en önemli vesilelerinden biri de halkın partisi olmasıdır. Bizler milletin sesi, halkın partisiyiz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletimize hizmet etmeye, bu hizmetlerimizin yanı sıra gönüller kazanmaya devam edeceğiz. Seçimden seçime değil halkımızla iç içe bir siyaset anlayışına sahibiz. Bizi biz yapan bu birlikteliğe sahip çıkarak 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize emin adımlarla ilerleyeceğiz. Kıymetli esnaflarımıza, işletmecilerimize sağlıklı, bereketli hayırlı işler diliyor misafirperverlikleri için şükranlarımı sunuyorum."