Başkan Vidinlioğlu'na bir ödül daha

Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu'na bir ödül daha. Kent ve Başkan Dergisi'nden Çocuk Bakımevi ve Oyuncak Kütüphanesi projesine tam not.

  • 1602
Başkan Vidinlioğlu'na bir ödül daha

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Gençlik ve Kültür Merkezi Projesi ile Genç Dostu Belediye ödülüne layık görülen Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu’na bir ödülde Kent ve Başkan Dergisi’nden geldi.

Malatya’da Malatya Belediyesi’nin ev sahipliğinde 8’incisi düzenlenen Belediyelerarası Proje Yarışması’nda, Kastamonu Belediyesi Çocuk Bakımevi ve Oyuncak Kütüphanesi online yapılan oylama sonucu ödül almaya hak kazandı.

Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu’nun, ‘En çok önemsediğim projelerden biri’ dediği Çocuk Bakım Evi ve Oyuncak Kütüphanesi’nin projesinin tamamlandığı ve önümüzdeki günlerde faaliyete geçeceği öğrenildi.

Yoğun programları nedeniyle Malatya’da düzenlenen ödül törenine katılamayan Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu’na ödülü gönderildi.

Çocuk Bakımevi ve Oyuncak Kütüphanesi’nin ödül almasından büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Vidinlioğlu, “Bu proje benim için özel bir proje. Çünkü burada en değerlilerimiz olacak. Geleceğimiz olacak. Çocuklarımıza en iyi hizmeti vermek istiyoruz. Paylaşmanın önemini anlatmak istiyoruz. Her çocuğumuzun dilediği oyuncakla oynayabilmesini istiyoruz. Bunun için çalışıyoruz. Kastamonu’muza hayırlı olsun. Projemiz tamamlandı. Taşınma işlemi hızla başlayacak. Çocuk Bakımevi ve Oyuncak Kütüphanemiz önümüzdeki günlerde şehrimize hizmet verecek. Bizleri bu ödüle layık gören Kent ve Başkan Dergisi’ne ve kıymetli takipçilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.