BBP'li Adayların İlçe Ziyaretleri Devam Ediyor

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kastamonu Milletvekili Adayları Ahmet Yelis, Satılmış Külçe ve Erhan Başer, Pınarbaşı, Azdavay ve Daday'da seçim çalışmalarını sürdürdüler.

  • 296
BBP'li Adayların İlçe Ziyaretleri Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE KASTAMONU 1. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI AHMET YELİS, DİĞER MİLLETVEKİLİ ADAYLARI SATILMIŞ KÜLÇE VE ERHAN BAŞERLE PINARBAŞI, AZDAVAY VE DADAY İLÇELERİNDE SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRDÜLER.

Büyük Birlik Partisi Milletvekili adayları ve Alperen ocakları mensubu gençler Pınarbaşı’nda seçim faaliyetlerinde bulundular. Gençler broşür dağıtırken, Milletvekili Adayları esnafları ziyaret ettiler. Karşılaştıkları Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz ile kahve önündeki masada oturup sohbet ettiler.

Ahmet Yelis'in Pınarbaşı’na verilecek hizmetler ile Valla Kanyonunda yapılması istenilen cam terasın ne durumda olduğuna dair sorusuna sayın Başkan cevap verdi. Mehmet Yılmaz, yapımı durdurulan kanalizasyon çalışmalarına tekrar devam edileceğini, Cide bağlantı yolu yapılırsa çok fazla sorunlarının olmadığını beyan etti. Cam teras ile ilgili ise Milli Parklar Müdürlüğünün gündeminde olduğunu en kısa sürede yapılmasını beklediğini belirtti.

Kısa sohbetten sonra BBP heyeti yöresel kıyafetlerle Yufka pişiren bir hanımefendiyle fotoğraf çektirip ilçe esnafını ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında karşılaştıkları AKP İlçe Başkanıyla selamlaşıp, MHP ve CHP İlçe Başkanlarıyla kısa birer ülke siyaseti sohbeti yaptılar. CHP ve MHP İlçe başkanlarıyla yaptığı sohbet sırasında Yelis, bakın her gittiğim yerde millet hükümet kurulsun diyor, siz koalisyon yapmazsanız, biz yapacağız şimdiden haberiniz olsun dedi.

Daha sonra Azdavay ve Daday ilçelerine gitmek üzere BBP heyeti yola çıktı.

Daday İlçesindeki Ballıdağ Göğüs hastalıkları Hastanesinin son durumuna göz atan Ahmet Yelis, bu içler acısı fotoğraf bize sözde değil özde birlik ve beraberliğin şart olup, meselelere hep beraber güçlü bir şekilde sahip çıkmamız gerektiğini gösteriyor. Her Kastamonulu hemşerimin 1. Partisinin Kastamonu olmasını ve  “işimiz, gücümüz Kastamonu” sloganının yüreklerimize işlemesini canı gönülden diliyorum dedi.