'Belediyede hangi gazeteler okunmalı'

Milletvekili Uluay, aboneliklerle ilgili Baltacı'ya sorular yöneltti. Uluay, 'Belediyede hangi gazetelerin ve yayınların okunmasına müsaade ettiğini bilmek isteriz.' dedi.

  • 1133
'Belediyede hangi gazeteler okunmalı'

AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Belediye Başkanı Hasan Baltacı'ya gazetelerin abonelik ücretleri ile ilgili ve devam eden aboneliklerin hangi yayınlara ait olduğunu sordu.

Uluay sosyal medya hesabından açıklama yaparak şu ifadelere yer verdi:

"Kastamonu Belediye Başkanı Sayın Hasan Baltacı yuvarlak bir ifade ile yıllık 426 bin 230 TL ödenen gazetelerden 3 adedini iptal ettiğini duyurdu. Anlamadığımız mesele bu 3 gazete mi 426 bin 230 TL, yoksa bunların harici aboneliklerde dahil tüm basın aboneliklerinin toplamı mı 426 bin 230 TL, tam net ifade olmadığı için anlaşılamadı. Öncelikle bu üç gazetenin yıllık abonelikleri 426 bin 230 TL ise kendisini tebrik ediyorum. Tüm aboneliklerin toplamı 426 bin 230 TL ise öncelikle, bu 3 gazetenin yıllık abonelik bedelini öğrenmek isterim, ayrıca devam eden abonelikleri öğrenmek isterim, zira Kastamonu Belediye Başkanının belediyede hangi gazetelerin ve yayınların okunmasına müsaade ettiğini bilmek isteriz."