Belediye'den Mehmet Akif Ersoy'a yeni yaşam alanı

Kastamonu Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Fidan Sokak'ta planladığı park alanı peyzaj projesini tamamladı.

  • 1767
Belediye'den Mehmet Akif Ersoy'a yeni yaşam alanı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çocukların ve gençlerin gönüllerince vakit geçireceği, vatandaşların rahat bir nefes alacağı 2 bin 100 metrekare parkta basketbol sahası, voleybol sahası, street work out parkuru, tırmanma parkuru, oturma dinlenme alanları ve yürüyüş yolları bulunacak. Hazırlanan proje parka, engelli vatandaşlarımızın ulaşabilirliğini kolay kılacak.

"Yeni yaşam alanlarını şehrimize kazandırmaya devam edeceğiz"

Seçim döneminde sıkça mahallelerdeki yaşam alanlarının artacağını ifade eden Belediye Başkanı Opr. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, “Mahallelerimizdeki yaşam alanlarını arttıracağımız sözünü vermiştik. Göreve geldiğimiz gün itibariyle özellikle yaşam alanları oluşturmaya yönelik çalışmalarımızı hızlandırdık. Bu doğrultuda hazırladığımız projeleri hızla tamamlayıp hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız” dedi.

Mehmet Akif Ersoy Mahallemiz de uygulanacak park alanı peyzaj projesinin tamamlandığını sözlerine ekleyen Başkan Vidinlioğlu, engelli vatandaşlarımızın parka ulaşabilirliğinin de düşünüldüğünün altını çizdi ve “Kastamonumuzu el birliğiyle daha iyi noktalara taşıyacağımıza inancım tam. Her zaman dediğimiz gibi ortak akıl ile Kastamonu hedeflerine daha hızlı ulaşacaktır” ifadelerini kullandı.