BEM-BİR-SEN'de Bayrak Değişimi

BEM-BİR-SEN Kastamonu İl Başkanlığına, Kastamonu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü Hakan Sirkecioğlu getirildi.

  • 858
BEM-BİR-SEN'de Bayrak Değişimi
TAKİP ET Google News ile Takip Et


BEM-BİR-SEN Kastamonu İl Başkanlığı görevini yürüten Uğur Tüzün’den bayrağı devralan yeni Bem-Bir-Sen Kastamonu İl Başkanı Hakan Sirkecioğlu’nun yönetiminde ise, Kastamonu İl Özel İdaresinde görevli Yılmaz Erdal Hebiboğlu ve Tuncay Yılmaz ile Kastamonu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Fatih Yapıcıoğlu ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Raşit Balaban oldu.

Görevi Uğur Tüzün’den devralan Hakan Sirkecioğlu, eski başkana katkılarından dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki süreçte de kendilerinin deneyimlerinden faydalanmak istediklerine söyledi.

İlk hedeflerinin 15 Mayıs 2015’te gerçekleşecek olan Yetki Tespit Toplantısından önce üye sayısını 400 kişinin üzerine çıkarmak olduğunu belirten BEM-BİR-SEN Kastamonu İl Başkanı Hakan Sirkecioğlu, üye sayısını 400’ün üzerine çıkardıkları taktirde Kastamonu’da Şube kurma hakkını kazanacaklarını kaydetti.

Hakan Sirkecioğlu, şöyle konuştu: “Amacımız her platformda üyelerimizin haklarını korumak ve hak yolda elde edilebilecek en üst kazanımlara ulaşmaktır. Bu yolda Kastamonu genelinde mahalli idarelerde çalışan tüm memurlarımızın desteğini bekliyoruz. Allah yüzümüzü kara çıkarmasın”

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)