Berat Talha, Avrupa şampiyonasında

Yıldızlar Taekwondo Milli Takım Seçmeleri'nde 1. olan Kastamonulu sporcu Berat Talha Yavuz, Avrupa şampiyonasına katılacak.

  • 2328
Berat Talha, Avrupa şampiyonasında

27-28 Eylül 2023 tarihleri arasında Konya'da yapılan Yıldızlar Taekwondo Milli Takım Seçmeleri'ne katılmaya hak kazanan Berat Talha Yavuz, +180 cm boy kategorisinde tüm rakiplerini farklı yenerek şampiyon oldu.

19-21 Ekim 2023 tarihleri arasında Sırbistan'ın başkenti Belgrad'ta yapılacak olan Yıldızlar Avrupa Taekwondo Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan Yavuz, şampiyona öncesinde önümüzdeki hafta Konya'da başlayacak olan Milli Takım Kampı'na katılacak.

Berat Talha, Avrupa şampiyonasında

Sporcu antrenörü İsmail Arıkan yaptığı açıklamada, "Öncelikle sporcumu tebrik ediyorum. Kategorisindeki tüm sporcuları yenerek birinci oldu. Milli Takımla birlikte ilimizi ve ülkemizi Avrupa şampiyonasında temsil edecek. Öncesinde de Milli Takım Kampı'na katılacak. Müsabakalar boyunca desteklerini esirgemeyen Batı Karadeniz antrenörleri Derviş Erdoğan, Altuğ Solak ve Fatih Arı'ya çok teşekkür ederim." dedi.

Arıkan ayrıca, Konya'da yapılacak olan Milli Takım Kampı'nda ve Belgrad'taki Yıldızlar Avrupa Taekwondo Şampiyonası'nda Milli Takım antrenörü olarak görev yapacak. İlimizi ve ülkemizi Milli Takımla birlikte ay yıldızlı forma ile temsil edecek.