'Biri haine hain diyemiyor, öteki polemik peşinde!'

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Babaş, 'Biri haine hain diyemiyor, öteki yalan, karalama polemik peşinde!' dedi.

  • 743
'Biri haine hain diyemiyor, öteki polemik peşinde!'

Seçim takvimi ilerledikçe siyasetin tansiyonu da yükseliyor.

Mahalle buluşmaları miting havasında geçen AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş, "Biri haine hain diyemiyor, öteki yalan, karalama polemik peşinde! Bizim sözümüz de mutabakatımız da milletimizle." dedi.

Babaş, "Bizim bakanlarımız geliyor, Kastamonu’muzun geleceği için yapılacak yatırımları açıklıyor, projelerimizi anlatıyoruz. Biz, hükumetimizin desteğiyle şehrimiz için yapacaklarımızı anlatıyoruz, onların genel başkanları, belediye başkanları selam gönderiyor. Sahi bunlar daha dün Demirtaş’a selam göndermemiş miydi? Yine bunlar değil miydi vatan millet düşmanı sözde sanatçının elini öpüp önünde eğilenler! Onlar her fırsatta bölücü hainlerle kol kola gezerken biz her anında hemşehrilerimizin yanındayız. Biz şehrimizin kalkınması için çalışıyoruz. Projeler konuşulsun, eser hizmet yarışı olsun diyoruz ama bu arkadaşların böyle bir dedi yok. Biri haine hain diyemiyor, öteki yalan, karalama polemik peşinde!

28 Şubat'ta projelerimizi açıkladık. Bizden 10 gün sonra proje tanıtım toplantısı yapıp, göz göre projelerimizi çalanlar, pişkin pişkin hiç utanmadan çıkıp bizi projelerini çalmakla itham ediyor. Madem bizim projelerimizi üretecek akla, bakış açısına, yeteneğe sahiptiniz o zaman neden, 2014’te bizim başlattığımız projeleri, mega projeler yaptık diye anlatıyorsunuz! Biraz izan, biraz insaf, biraz tutarlılık! Gerçek şu ki onların, değil bizim yaptıklarımıza, hayallerimize erişmesi dahi mümkün değil. Karalama, iftira ve yalandan ibaret boş lafla sözüm ona siyaset yapıyorlar. Sadece Kastamonu değil tüm Türkiye biliyor onlar konuşur AK Parti yapar.

Halkımız bizi de bu arkadaşları da çok iyi tanıyor. Bugüne kadar yaptıklarımızın şahidi bizzat Kastamonu’nun hakkaniyetli güzel insanlarıdır.

Bizim şehrimiz için büyük hedeflerimiz var, her bir insanımızın hayatına dokunacak projelerimiz var. Biz çocuklarımızın pırıl pırıl bir şehirde büyümesi, gençlerimizin hayallerine hizmet eden umutlarını yeşerten bir şehirde hayatlarını şekillendirmesi, bütün insanımızın huzur ve refah içinde yaşayacağı bir Kastamonu için çalışıyoruz. Başkaları şahsi hesaplar, siyasi pazarlıklar hatta milletimizin asla onaylamadığı ve onaylamayacağı terör uzantılı mutabakatlar yapa dursun, bölücü hainlere selam göndersin biz çalışıyoruz, üretiyoruz. Bizim sözümüz de mutabakatımız da milletimizle.

Seçim kazanmak uğruna milletimizin hassasiyetlerini hiçe sayanlara da, yalana, iftiraya sarılanlara da halkımız en güzel cevabı verecek. Çaldığımız her kapı güler yüzle açılıyor, sımsıkı gönül bağımız, ömürlük hatırımız var insanımızın güzel yüreğinde. Hemşehrilerimizin desteği de duası da bizimle. Bizim ayrı gayrımız yok, bizim için öteki yok, hep birlikte şehrimizin kalkınması gelişmesi için çalışacağız, üreteceğiz.

Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum? Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum! Bunu da bilsinler! Gerektiğinde her şeyi yapmasını biliriz ama biz öyle insanlar değiliz. Ben 35 yıldır bu sokaklarda hizmet ediyorum, emeğim var, alın terim var. Bu emeğimi de, bu alın terimi de kimsenin yalanıyla, iftirasıyla, boş lafıyla heba ettirmem!

Ne boşa harcayacak vaktimiz ne de bunlarla ziyan edecek enerjimiz var. Bizim bütün işimiz de önceliğimiz Kastamonu’muz.

Gelişiniz güle güle, gidişiniz güle güle, her işiniz güle güle olsun. Allah zaferimizi mübarek eylesin."