Bıyıklı: '1 Kasım Olağanüstü Bir Seçimdir'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu İl Başkanı Muzaffer Bıyıklı, 1 Kasım'ın olağanüstü bir seçim olduğunu söyledi.

  • 467
Bıyıklı: '1 Kasım Olağanüstü Bir Seçimdir'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Kastamonu İl Başkanlığı tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuşan CHP Kastamonu İl Başkanı Muzaffer Bıyıklı, genel seçimlerin ardından geçen 5 aylık zaman zarfının ardından yenilenecek olan seçimlerin olağanüstü bir seçim olduğunu belirterek, erken seçim ile millet iradesine ipotek koyanların hak ettiği cevabı en iyi şekilde alacağını kaydetti.

Genel seçimlerin ardından geçen 5 ay süre sonunda tarihte hiçbir zaman seçimlerin tekrarlanmadığını ifade eden Bıyıklı, parti olarak erken seçime hazır olduklarını söyledi. CHP olarak oyları arttıracaklarını ve Kastamonu’dan mutlaka bir vekil çıkaracaklarını dile getiren Muzaffer Bıyıklı, “7 Haziran seçimleri sonrasında halkımız ülkeyi yönetme yetkisini hiçbir partiye tek başına vermedi. Vatandaşlarımız ülkenin koalisyon hükümeti tarafından yönetilmesi yönünde görüş bildirdi. Partimiz dışındaki siyasi partiler bunu anlamak istemeyerek ülkeyi erken seçime götürdüler. Bir siyasi parti uzlaşma içerisinde olmayacağını deklare etti” dedi.

1 Kasım seçimlerinin olağanüstü bir seçim olacağını kaydeden Bıyıklı, “1 Kasım seçimleri noktasında aday listelerimizde değişiklikler oldu. 7 Haziranda eksik kalan en az bir milletvekili gönderme isteğimizin bu seçimde gerçekleşeceğini umuyoruz. Bu konuda inancımız tam. Kampanya süresi oldukça kısa. İnşallah bu kısa kampanya döneminde Kastamonu’nun sesini meclise taşıyacak adayımızı uğurlayacağız” diye konuştu.


VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)