'Biz çalışıyoruz, üretiyoruz onlar konuşuyor'

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Babaş, esnaf ziyaretleri sonrası yaptığı açıklamada, 'Biz çalışıyoruz, üretiyoruz onlar konuşuyor.' dedi.

  • 629
'Biz çalışıyoruz, üretiyoruz onlar konuşuyor'

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş, esnaf ziyareti sonrası açıklama yaptı.

Babaş, "Biz çalışıyoruz, üretiyoruz onlar konuşuyor." dedi.

Babaş, "Çarşıda, pazarda esnafımızla sohbet ediyoruz. Esnafımızın yüzünü güldürecek, kazancını arttıracak projelerimiz var, projelerimizi detaylı bir şekilde anlatıp, onların görüşlerini alıyoruz. Büyük bir heyecanla projelerimizi sahipleniyorlar. Çünkü biz gerçekçi, uygulanabilir, çözüm odaklı projeler hazırladık.

Kastamonu’yu sadece ülkemizin değil dünyanın en gözde turizm merkezi yapacağız. Tarihi dokuyla doğal güzelliğin muhteşem uyumunu, dört mevsim aktivite imkânı sunan iklimimizi tüm dünyaya tanıtacağız. Allah vergisi bunca güzelliği değerlendirememek, insanımızın refahını arttıramamak kabul edilemez. Çok işimiz var, çok çalışmamız lazım. Birileri bizi kendi kısır siyasetine çekmeye çalışıyor, buna asla pirim vermeyeceğiz. Bizim insanımıza sözümüz var, şehrimize sözümüz var, ecdadımıza borcumuz çocuklarımıza karşı büyük sorumluluğumuz var. Onlar boş boş konuşur biz icraat yaparız, hizmet üretiriz.

Biz Kastamonu’yu konuşuyoruz, bizim gecemiz gündüzümüz Kastamonu, sevincimiz de derdimiz de Kastamonu. Projeleri yok bizim projelerimizi konuşuyorlar. Kendi siyasi görüşlerini bile hiçe sayıp bölücü hainlerle iş birliği yapanların karalama siyaseti bizi durduramaz. Biz, gençlerimizin geleceği için çalışıyoruz. Biz, tüm şehrimizin refahı, huzuru, sevinci artsın diye çalışıyoruz. Biz işsizimizin iş sahibi olması, işverenlerimizin nitelikli işgücü bulması için çalışıyoruz.

Kültür sanat ve sportif etkinlikleri arttıracağız. Sosyal hayatın canlanması bir yandan insanımızın ruhuna iyi gelirken öte yandan esnafımızın işini ve kazancını arttırır. Aynı şekilde sportif faaliyetlere de ağırlık vereceğiz. Ülkemizin ve dünyanın futbol başta olmak üzere gözde kulüplerini şehrimize getirecek tesisler yapacağız. Gerek sosyal hayatı gerekse finansal hayatı ile ışıl ışıl modern bir kent için çalışıyoruz.

Bütün halkımızın huzur içinde, güvenle, keyifle yaşadığı bir Kastamonu için projelerimiz hazır. Bunları detaylı bir şekilde halkımıza anlatıp, onların görüşlerini alıyoruz. Halkımızın gelir seviyesini ve yaşam kalitesini arttıracak hizmetler yapacağız. Seçim döneminde sürdürdüğümüz istişare kültürünü belediye yönetiminde de sürdüreceğiz. Profesyonel iletişim birimlerimiz ile halkımızın hizmetlerimize yönelik görüş, öneri ve eleştirilerini alacağız. Belediye Başkanı olarak ulaşılabilirlik bizim için çok önemli, bu gün olduğu gibi her an halkımızla yan yana gönül gönüle olacağımızı özellikle vurgulamak isterim.

Gittiğimiz her yerde, girdiğimiz her dükkanda, konuk olduğumuz her hanede müthiş bir ilgi çok büyük bir sevgiyle karşılanıyoruz. Tabi bu coşkuyu gören diğer adaylar maalesef sözüm ona siyaset yapmak adına boş boş konuşuyorlar. Hemşehrilerimiz kararını hizmetten, icraattan yana verecek bunu her fırsatta hissettiriyorlar. Onların teveccühüne layık olmak için var gücümüzle çalışıyoruz.
Refah içinde, mutlu, huzurlu, güvenli bir Kastamonu için halkımız hazır, biz hazırız. Kastamonu Türkiye Yüzyılı Şehirleri arasındaki yerini alacak."