'Biz şehrimizin geleceğine odaklandık'

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Babaş, toptancılar sitesini ziyaret etti. Babaş, 'Biz şehrimizin geleceğine odaklandık.' dedi.

  • 465
'Biz şehrimizin geleceğine odaklandık'

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş; toptancılar sitesi ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, markalaşma ve dijital pazarlama vurgusu yaptı.

Babaş, “Yerel ürünlerimizden, yöresel lezzetlerimizden ulusal ve uluslararası piyasalarda tanınan büyük markalar çıkartacağız. Biz şehrimizin geleceğine odaklandık, onların işi konuşmak! Bizim işimiz yapmak.” dedi.

Babaş, “Bizim belediyecilik anlayışımız klasik belediye hizmetlerinden çok öte bir anlayış; Öncü Belediyecilik. Mevcut belediye kaynakları ve imkânları ile sadece klasik belediye hizmetlerini verebilirsiniz. Bunun çok daha ötesine geçen, yatırıma, üretime, istihdama mihmandarlık eden, vizyoner bir anlayış; Öncü Belediyecilik. Şehrimizi ve insanımızı çok iyi tanıyoruz, potansiyelimizin farkındayız. İnsan kaynağımızdan, doğal kaynaklarımıza bütün potansiyelimizi üretime dönüştüreceğiz. Kamu ve özel sektör yatırımlarının şehrimize gelmesine öncülük edeceğiz. Model çalışmalar yapıp bunların üretime dönüşmesini sağlayacağız." diye konuştu.

"Markalaşma ve Dijital Pazarlama ile yerel ürünlerimizi ve yöresel lezzetlerimizi dünyaya satacağız"

Babaş, "Yerel ürünler ve yöresel lezzetler sadece ülkemizde değil dünyada da büyük ilgi uyandıran, ciddiyetle ele alındığında şehir ekonomisine büyük katkı sağlayacak bir alan. Özellikle kadınların bu alanda alabileceği çok ciddi bir yol var. Meseleye profesyonel bir bakış açısı ile yaklaşmak şart. Kadın girişimciler başta olmak üzere yerel ürünler ve yöresel lezzetler konusunda markalaşma için projeler hazırladık. Markalaşma sürecini profesyonellerle çalışacağız. Pazarlamada dijitale ağırlık vereceğiz. Amazon, ETSY gibi uluslararası pazar yerlerinde ve yine ulusal pazaryerlerinde bu ürünlerin satışı için öncülük edeceğiz. Pazarlama kadar önemli olan bir başka unsur da tanıtım. Yine ulusal ve uluslararası mecralarda tanıtım desteği vereceğiz.

Biz attığımız her adımı güçlü Kastamonu için atıyoruz. İnsanımızın refah seviyesini arttırmak en büyük hedefimiz. Bütün projelerimizi hemşehrilerimizin hayat standardını yükseltip, insanımıza daha konforlu bir hayat sağlama önceliği ile hazırladık. Toptancılar sitesi esnafımızı ziyaret ettik. Projelerimizi anlatıp görüş alışverişinde bulunduk.

Gittiğimiz her yerde, hasbihal ettiğimiz tüm vatandaşlarımızın ortak beklentisi güçlü, özgüveni yüksek bir şehir. Gençlerimiz istihdam kaygısı olmadan şehrinde kalmak istiyor." diye konuştu.

"Burada, bu manevi iklimde umutsuzluk, karamsarlık tohumları yeşermez!"

Babaş, "Yaşlısı genci, kadını erkeği tüm halkımız sorunlarını dillendirip başkalarını suçlayan, bahaneler üreten, çözüm üretemeyen bir belediyecilik istemiyor. Halkımız her anında yanında olan, elinden tutup geleceğe yürüyen, ufku aydınlık öncü belediyeciliği, eser ve hizmet belediyeciliğini destekliyor ve heyecanla sabırsızlıkla bekliyor. Onların inancı ve güveni gücümüze güç katıyor.

Kastamonu çok özel bir şehir; hem coğrafi olarak hem de manevi olarak çok özel bir iklime sahip. Burada, bu manevi iklimde, umutsuzluk, karamsarlık tohumları yeşermez. Geçilmez yollar, aşılmaz dağlar yoktur. Bizim insanımız çalışkan, azimli, işini tutkuyla yapan, vatanına milletine aşkla bağlı insanlardır. El ele, gönül gönüle hep birlikte kadim şehrimizi ülkemizin en gözde şehirlerinden biri yapacağız.

Biz şehrimizin geleceğine odaklandık, insanımızın refahını, huzurunu düşünüyoruz. Çocuklarımıza gençlerimize güzel bir Kastamonu bırakmak için çalışıyoruz. Tabi biz isteriz ki diğer adaylarında derdi Kastamonu’nun geleceği olsun, projeler konuşulsun, eser ve hizmet yarışı olsun maalesef diğerlerinin böyle bir derdi yok. Polemikle, yalanla, karalamayla sözüm ona siyaset yapıyorlar. Onların işi konuşmak! Bizim işimiz yapmak. Bizim bunlarla kaybedecek vaktimiz yok. Bütün enerjimizi Kastamonu’muzun güzel geleceği için kullanıyoruz. Zamanımızı kıymetli hemşehrilerimizle hasbihal ederek, istişare yaparak geçiriyoruz. Biz çalışıyoruz, üretiyoruz.

Tüm halkımıza söz veriyoruz; umutlarınızın capcanlı, hayallerinizin gerçek olduğu, modern güçlü, başarılarıyla adından söz ettiren bir Kastamonu’yu hep birlikte inşa edeceğiz. Atalarımızın emaneti maddi manevi tüm değerlerimizi, büyüterek, çoğaltarak bizden sonraki nesle teslim edeceğiz. Hep birlikte başaracağız."