'Bozkurt Okuyor' projesi

Bozkurt Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından başlatılan "Bozkurt Okuyor" projesi kapsamında ilçedeki öğrenciler ve vatandaşlar birlikte kitap okudu.

  • 325
'Bozkurt Okuyor' projesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türk Tarih Meydanı'nda düzenlenen programla ilgili açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Doğan, Bozkurt Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından başlatılan okuma projesine destek verdiklerini belirtti.

İlçedeki tüm okullarda okuma saati olduğunu belirten Doğan, "Öğrenciler günlük 20 dakika okuyorlar. Biz birinci dönem okuyan öğrencilerimizi altınla ödüllendirdik. İkinci dönem de aynı şekilde hediyeler vereceğiz. Sadece öğrencilerimizin değil halkımızın da okumasını istiyoruz." dedi.

Projeyi hazırlayan Bozkurt Çok Programlı Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Elif Kesgin ise projenin sadece öğrencileri değil ilçedeki tüm vatandaşları kapsadığını kaydetti.

Düzenlenen program sayesinde vatandaşları bu konuda bilgilendirdiklerini anlatan Kesgin, "Biz okulumuzdan yola çıkarak Bozkurt ilçesinin tüm halkının kitap okuma konusunda farkındalık kazanmasını istedik. Bu doğrultuda Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, Emniyet, Milli Eğitim ve Toplum Sağlığı Merkezi ile birlikte okuma faaliyetleri düzenliyoruz. Bundan sonrada etkinliğimiz aynı şekilde devam edecek." ifadelerini kullandı.