Bozkurt'taki konutların eylül ayında bitirilmesi bekleniyor

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Bozkurt'ta selzedeler için yapılan konutların eylül ayı içerisinde tamamının bitirilmesinin beklendiğini söyledi.

  • 1240
Bozkurt'taki konutların eylül ayında bitirilmesi bekleniyor

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde selzedeler için yapılan konutların inşaatında çalışan işçilerle iftar açtı.

İftar sırasında işçilere seslenen Bulut, “Ağustos ayında konutların belli bir kısmını, Eylül ayı içerisinde de tamamını bitireceğimize inanıyorum” dedi.

İftar yemeği öncesi bir çocukla sohbet eden TOKİ Başkanı Bulut, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u aradı. Başkan Bulut, küçük çocuğu telefonla Bakan Kurum ile konuşturdu.

“Çok büyük bir felaketle karşılaştık”

Başkan Bulut, Bozkurt’ta büyük bir afetin yaşandığını söyleyerek, “72 tane vatandaşımızı kaybettik, Allah’tan rahmet diliyoruz. O günler gerçekten zor günlerdi. O günlerde buraya geldiğimizde çok büyük bir felaketle karşılaştık. Cenab’ı Allah’tan böyle büyük felaketlerle karşı karşıya kalmamızı, yapacağımız duaların kabul olmasını diliyorum. Gerçekten tahmin edilebilir bir afet değil” dedi.

"Eylül ayı içerisinde konutların tamamını bitireceğimize inanıyorum"

Konutların bir kısmının ağustos ayında, bir kısmının ise eylül ayında tamamlanmasını hedeflediklerini ifade eden TOKİ Başkanı Ömer Bulut, “İnanıyoruz ki hem müttehitlerde hem de sizde bu gayret oldukça ağustos ayında konutların belli bir kısmını, eylül ayı içerisinde de tamamını bitireceğimize inanıyorum” diye konuştu.