Bu hafta 8 film vizyonda

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 8 film vizyona girdi.

  • 2026
Bu hafta 8 film vizyonda

Evdeki Düşman: Başlangıç

Lena Klammer, Rusya’da kapatıldığı akıl hastanesinden kaçarak Amerikalı zengin bir ailenin kaybolan çocuğunun yerine geçer. Fakat Lena’nın planları, ailesini ondan korumak için her şeyi yapmaya göze alan anne Tricia yüzünden riske girer.

Kya'nın Şarkı Söylediği Yer

Çocukken ailesiz kalmasına rağmen Kuzey Karolina'da bataklık bölgesi yakınında kendi başına büyümeyi başaran genç Kya'nın, tanıdığı bir erkeğin katil zanlısı olarak gösterilmesi sonrası gelişen olayları anlatıyor.

Ah Be Birader

Film, yolları bir şekilde kesişen zıt iki karakter Orhan ve Ali'nin hikâyesini anlatıyor.

Acil İniş
Bir uçuş sırasında terör olayının meydana gelmesiyle yaşananları konu ediyor.

Annis Ölüm Gecesi

Film, arkeolog Canan'ın bir kazı sırasında bulduğu yüzüğü takmasıyla birlikte gelişen olayları konu ediniyor.

Tavşan Okulu: Çılgın Yumurtalar

Afacan şehir tavşanı Leo, Bahar Bayramı'ndan sonsuza dek kurtulmak istediği için tilkilerle iş birliği yapar. Maceracı tavşanlar Max, Emmy ve onların arkadaşları onu durdurmayı başarabilecekler mi? Bu maceralı yolculukta birine ve hatta bir tilkiye bile güvenmenin ne demek olduğunu öğrenecekler.

Arthur Rambo

Karim D. kimdir?, O, insanların sevgisini kazanan başarılı bir yazar mı yoksa sosyal medayada nefret dolu mesajlar yayınlayan Arthur Rambo mu?

Hafir: Karanlık Mezar

Film, çalıştığı madencilik şirketi tarafından toprak numunesi almak üzere İstanbul'dan Zonguldak'a gönderilen Nadir'in burada başından geçen olayları anlatıyor.