'Bu kavşakta tedbirler arttırılmalı'

CHP Merkez İlçe Başkanı İlke Karabacak, art arda trafik kazası meydana gelen Kurubenzinlik Kavşağı'nda bayram boyunca tedbirlerin arttırılması gerektiğini söyledi.

  • 3889
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Bu kavşakta tedbirler arttırılmalı'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı İlke Karabacak, art arda trafik kazası meydana gelen Kurubenzinlik Kavşağı’nda bayram boyunca tedbirlerin arttırılması, bayram sonrasında ise kavşağın daha güvenli hale getirilmesi için gereken yatırımın yapılması gerektiğini söyledi.

Kurubenzinlik Kavşağı’na giden ve incelemelerde bulunan CHP Merkez İlçe Başkanı İlke Karabacak, sadece son 15 günde meydana gelen 4 kazada 2 vatandaşın hayatını kaybettiğine, 30’a yakın vatandaşın ise yaralandığına dikkat çekti.

Yıllardır çözüm bekleyen bu sorunla alakalı sosyal medya hesabından bir video paylaşan İlke Karabacak, ölüm saçan bu kavşakta bir vatandaşın daha burnunun kanamasına tahammülleri kalmadığını kaydetti.

Karabacak açıklamasında şunları söyledi;

“Kastamonulu tüm hemşerilerimizin Kurban Bayramı en içten dileklerimle kutluyor, mutlu huzurlu bir bayram diliyorum. Bayram için memleketimize ve memleketlerine dönüş yapacak olan vatandaşlarımıza kazasız belasız yolculuklar diliyorum. Şu an Kurubenzinlik Kavşağı’ndayız. 20 yıldır gözlerimizin önünde yüzlerce trafik kazasının yaşanmasına, onlarca vatandaşımızın hayatını kaybetmesine, yüzlerce vatandaşımızın yaralanmasına rağmen bir türlü çözüm üretilemeyen o kavşaktayız. Ne yazık ki bu kavşakta son 15 günde 4 trafik kazası daha meydana geldi. 2 vatandaşımız hayatını kaybederken 30’a yakın vatandaşımız yaralandı. Ölüm saçan bu kavşakta; özellikle bayram öncesi ve bayram boyunca tedbirlerin mutlaka arttırılması gerekiyor. Bayram sonrasında da kavşağın daha güvenli hale getirilmesi için gereken yatırımın acil olarak yapılmasını tüm Kastamonulular adına talep ediyoruz. Artık bu kavşakta 1 insanımızın daha yaralanmasına tahammülümüzün kalmadığının bilinmesini istiyor; Yıllardır ihmal edilen bu kavşak için yetkilileri görev ve sorumluluğa davet ediyoruz.”