Buk Beauty-Bölgesel incelme

Bölgesel incelme vücudun belirli bölgelerinde oluşmuş olan fazla yağ kitlelerinin ortadan kaldırılması için kullanılan bir uygulama yöntemidir.

  • 6921
Buk Beauty-Bölgesel incelme

Bölgesel İncelme Nasıl Yapılır?

Ultrashape, eximia, smoothshapes gibi bölgesel incelme cihazları yardımı ile bölgesel incelme uzmanları eşliğinde çeşitli dalga boylarında ses dalgaları veyahut daha farklı teknolojiler ile vücudun istenilen bölgesine uygulanarak o bölgedeki fazla yağ kütlelerinin yakılması sağlanır.

Vücudumuzun daha ince, güzel ve pürüzsüz daha hoş gözükmesi için bölgesel incelme sayesinde vücudumuzda oluşan olumlu değişimlerle kendinizi daha mutlu ve huzurlu hissetmeniz mümkün.

Bölgesel İncelme Kimlere Uygulanır?

Vücudun belirli bölgelerinde normalin üstünde biçimsiz bir şekilde oluşmuş olan yağ kitleleri olan herkese bölgesel incelme yapılabilir.

Bölgesel İncelme Yöntemleri Nelerdir?

Bölgesel incelme esnasında yapılması gereken en önemli şeylerden birincisi sağlıklı diyet ve spor yapmaktır. Bunun yanı sıra lipofiz yöntemi ile yağların donarak parçalanması ve vücuttan atılması sağlanabilir. Yağlı olan bölgeye Radyo frekans uygulamaları yapılabilir. Liposuction uygulaması ile vücuttaki fazla yağlar yok edilebilir. Lazer uygulaması ile vücutta incelme sağlanabilir.

Bölgesel Zayıflama Nedir?

Sağlıklı kilo vermenin yanı sıra vücudun bazı bölgelerinde bölgesel zayıflama ile istenmeyen fazla yağlardan kurtularak ideal vücut görünümüne kavuşmasını sağlayan çok güzel bir yöntemdir.

Bölgesel Zayıflama Nasıl Olur?

Bölgesel zayıflama yöntemleri sayesinde vücutta oluşan bölgesel incelme ile birlikte vücudun sıkılaşması ve derinin toparlanması sağlanmaktadır.

Bölgesel Zayıflama Yöntemleri Nelerdir?

Normalinden fazla yağlı olan bölgeye lipofiz yöntemi uygulanarak Liposuction yapılabilir, mezoterapi yöntemi uygulanabilir, ultrashape yöntemi uygulanabilir, karboksiterapi yapılabilir ya da bu bölgeye radyo frekansı yöntemi uygulanabilir.

Bölgesel Zayıflama Avantajları Nelerdir?

Vücutta bazı bölgelerde normalin dışında oluşmuş olan fazla yağ kitlelerinin ameliyat olmadan kolaylıkla azalmasını ve bu bölgelerin daha fit ve güzel görünmesini sağlamaktadır. Ayrıca vücutta oluşan inatçı kilolardan kurtulmaya yardımcı olur. Acısız bir işlem olduğu için uygulamanın yapılacağı kişi bu uygulamadan dolayı herhangi bir rahatsızlık duymaz. Kilo vermek için kullanılabilecek zararlı kimyasalların alınması bu sayede önlenmiş olunur.

Buz Lazer Epilasyon Nedir?

Buz lazer epilasyon kadın ya da erkeklerin vücutta istenmeyen tüylerden kurtulmak için tüylere ütüleme işlemin uygulanırken bu uygulamaya buz başlık eklenerek uygulamanın yapıldığı bölgede acısız epilasyon sağlayan cihaza denir.

Buz Epilasyon Nasıl Uygulanır?

Kademeli ısıtma metodu SHR uygulaması kullanılarak kıl kökleri yakılmak için tahrip edilirken uygulamanın yapıldığı bölgenin zarar görmesi engellenmiş olur.

Lazer Epilasyon Nasıl Yapılır?

Lazer epilasyon cihazları ile vücudun istenmeyen tüylerinin olduğu bölgeye nokta atışları yapılır ve atılan her noktadaki kıl kökleri yakılarak yok edilir.

Buz Lazer Epilasyon Öncesi Dikkat Edilmesi Gerekenler

Buz lazer epilasyon işleminin yapılacağı gün yapılacak olan bölgede tahriş olma ya da kuruma oluşmaması için jilet uygulaması yapılmamalıdır. Daha başarılı bir lazer epilasyon için epilasyonun uygulanacağı bölgenin en az 4 hafta ağda, cımbız ve benzeri yöntemlerle tüylerin alınmaması gerekmektedir. İşlem yapılmadan önce tüyleri sarartmak için tüy sarartıcı maddeler kullanılmamalıdır. Alexandrite lazer uygulaması yapılan bölgenin 2 veya 3 gün önce jiletle temizlenmiş olması gerekir.

Buz Lazer Epilasyon Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler

Buz lazer epilasyon uygulamasından hemen sonra günlük yaşama rahatlıkla dönülebilir. Uygulamadan hemen sonra buz Lazer epilasyonun uygulanmış olduğu bölgeye sıcak su temas etmemeli ve sıcak su ile duş alınmamalıdır. Buz lazer uygulamasından sonra bir hafta güneşe çıkılmamalı ya da solaryuma girilmemelidir.

Hem cildinizi hem de bedeninizi daha güzel yapabilmek için buz lazer epilasyon büyük kolaylık sağlamaktadır.

Tanıtım yazısıdır.