Çağılcı ve Aydın MHP'den aday adayı

MHP'li Tarık Ziya Çağılcı ve Yüksel Aydın, Kastamonu Belediye Başkan aday adaylığına başvurularını yaptı.

  • 1164
Çağılcı ve Aydın MHP'den aday adayı

Harita Mühendisi Tarık Ziya Çağılcı ve Parti MYK Üyesi Yüksel Aydın, Kastamonu Belediye Başkan aday adaylığına başvurularını yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile görüşen Çağılcı ve Aydın, aday adaylıklarını sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Tarık Ziya Çağılcı yaptığı açıklamada, "Kendi zihni anlayışı ile şehirleri içinde yaşayan ve anlamlandıran insan, zamanla şehri ile birlikte kendisinin de olgunlaştığının ve bütünleştiğinin gerçeği ile yüz yüze kalır. Türk-İslam mührünün ilmik ilmik işlendiği, evliyalar ve şehitler diyarı kadim şehir Kastamonu’muza hakim değil, hadim olmak gayesiyle, mensubu olmaktan gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisinden Kastamonu Belediye Başkanlığı aday adaylığı müracatımı yapmış bulunmaktayım. Rabbim yar ve yardımcımız olsun." dedi.

Yüksel Aydın yaptığı açıklamada, "31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için Kastamonu Belediye Başkan aday adaylığı başvurumuzu gerçekleştirdik. Yerel seçimler hakkında Kastamonu özelinde Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Beyefendiye bilgi verdik, hayır dualarını aldık. Kastamonu ve tüm hemşerilerimize can-ı gönülden selamları var. dedi.