'Çalışmalarımız her yerde sürüyor'

Kastamonu Belediye Başkanı Vidinlioğlu çalışmaları inceledi. Vatandaşlarla sohbet eden Vidinlioğlu, 'Kastamonu'nun her köşesinde çalışmalarımız sürüyor.' dedi.

  • 1152
'Çalışmalarımız her yerde sürüyor'

Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, şehrin çeşitli bölgelerinde devam eden belediye çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Mehmet Akif Ersoy Kapalı Pazar yeri, Kışla Parkı yenileme çalışmaları başta olmak üzere asfalt çalışmaları ve alt yapı çalışmalarının devam ettiği noktalarda Belediye Başkan Yardımcısı Resul Köprülü’yle incelemelerde bulunan Başkan Vidinlioğlu, vatandaşlarla sohbet etti ve talepleri dinledi.

Gelecek nesiller için çalışmalar yaptıklarının altını çizen Başkan Vidinlioğlu, "Bugün Mehmet Akif Ersoy Mahallemize modern bir Pazar alanı yapıyoruz. Bu çalışmamız hızla sürüyor ve en kısa sürede tamamlanacak. Yine şehrimize yeni yaşam alanları kazandırırken mevcut yaşam alanlarımızda da yenileme çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Bu doğrultuda Kışla Parkımızda da bir yenileme çalışması yapıyoruz. Asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte çalışmalarımıza hız vermiştik bu hızı kesmeden devam ediyoruz. Alt yapı noktasında şehre çok şey kazandırdık. Bu yatırımlar aralıksız sürüyor. Tüm gücümüzle sahadayız ve milletimizin dün olduğu gibi bugün de yarın da hizmetinde olduk, oluyoruz. Şehrimiz bu sezon şantiyeye dönecek. Birçok projemiz tamamlanacak ve ardı ardına açılışlarını yapacağız. Yine yeni projelerimizin de hızla temellerini atacağız. Kastamonu’ya yakışır eserleri şehrimize kazandırmanın mutluluğunu ise hep birlikte yaşayacağız. Bu doğrultuda bizlere destekleriyle güç veren hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Şehrin her köşesinde alın teri bulunan belediye ailemizin her bir ferdini de kutluyorum ve kolaylıklar diliyorum." diye konuştu.

Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Vidinlioğlu, kendisine iletilen talepleri not alarak gerekenin yapılacağını da vurguladı.

Kastamonu’yu el birliğiyle hedeflerine ulaştıracaklarının da altını çizen Başkan Vidinlioğlu, bugüne kadar ortak akıl ile birçok sorunu çözdüklerini bundan sonra ki süreçte de kalan eksikliklerin tamamlanacağını iletti.

Başkan Vidinlioğlu gerçekleştirdiği incelemede mahalle muhtarlarıyla da bir araya gelerek istişarelerde bulundu.