Çelik, Seçim Sonrası İlk Ziyaretini Yaptı

Ak Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik'in seçimlerin ardından ilk teşekkür ziyaretini Tosya ilçesine yaptı.

  • 394
Çelik, Seçim Sonrası İlk Ziyaretini Yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, İlçe Başkanı Metin Ekşi, 25. Dönem Kastamonu Milletvekili Adayı Zafer Nalbantoğlu, Kadın Kolları Başkanı Emine Nezaket Gülabacı, Gençlik Kolları Başkanı Sinan Zeybek, parti yönetim kurulu üyeleri ve partililer dün teşkilat binasında tebrikleri kabul etti. Seçimlerin ardından ilk teşekkür ziyaretini Tosya’ya yapan Ak Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik de konuşmasına teşekkür ederek başladı. 

Çelik konuşmasında; ”Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Herkes bu işe büyük emek verdi, bütün Tosya’ya, bütün Kastamonu’ya, bütün ilçelerimize teşekkür ediyoruz. Gerçekten dün akşam büyük bir mutluluk yaşadık. Burada da çok büyük bir mutluluk yaşandığını öğrendik. Tabi bu sonuç aslında beklediğimiz bir şeydi. Ben hep şunu söylüyordum, yüzde 60’ı yakalama ihtimalimiz vardı Kastamonu’da. Çünkü potansiyelimiz vardı. İnşallah bu güvene layık oluruz. Önemli olan o. Şu andan itibaren bizim omuzlarımızda daha ağır bir yük var. Hemşerilerimiz bize güvendi. Bütün ilçelerimiz bütün Kastamonulular bize güvendi. Tosya’dan da beklediğimiz sonucu aldık. Sizlerde büyük bir vefa örneği gösterdiniz yüzde 70,30 bizler yapacağımız çalışmalar ve hizmetle buna layık olacağız. Tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Ak Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik daha sonra teşekkür ziyaretlerine çarşı ile devam etti. Vatandaşlarla tokalaşan Çelik 1 Kasım seçimlerinde verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

SEDAT AĞACIKOĞLU (İHA)