Çelik'ten örnek adım

Yol-İş Sendikası Kastamonu 1 No'lu Şube Başkanı Çelik, örnek adım sergileyerek Yol-İş bünyesinde AFAD ekibi kurulacağını belirtti.

  • 1197
Çelik'ten örnek adım

Yol-İş Sendikası Kastamonu 1 No'lu Şube Başkanı Mehmet Çelik, AFAD Kastamonu İl Müdürlüğünde Cumartesi günü yapılan AFAD Gönüllüsü Eğitim Programını ziyaretinin ardından yaptığı değerlendirmede, sendikaları kapsamında AFAD Ekibi kuracaklarını kaydetti.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci, Yol-İş Sendikası Kastamonu 1 No'lu Şube Başkanı Mehmet Çelik'in aldığı karardan büyük memnuniyet duyduğunu kaydederek, "Sayın Çelik benim de katıldığım AFAD Gönüllüsü eğitimimizi ziyaret etti ve yetkililerden bilgi aldı. İlimizin afetler karşısında dirençli olması gerektiğinden hareketle kendilerinin de sendika bünyesinde bir ekip kuracaklarını kaydetti. AFAD İl Müdürlüğümüze destek olarak yaptığımız farkındalık ve görünürlük çalışmasına kamuoyundan böyle bir destek gelmesi son derece mutlu etti beni. Sayın Çelik'e teşekkür ediyorum ve aynı duyarlılığı tüm kurum ve kuruluşlarımızın da sergileyeceğinden şüphe duymadığımı ifade ediyorum." diye konuştu