Çelik ve Ünlü'den Cide köylerine ziyaret

AK Parti Milletvekili Metin Çelik ile AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü Cide ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

  • 1524
Çelik ve Ünlü'den Cide köylerine ziyaret

Köy ve mahallelerde ziyaretlerde bulunan Milletvekili Metin Çelik ve İl Başkanı Doğan Ünlü ilçe genelinde devam eden ve planlanan yatırımları da yerinde inceledi.

Cide'nin Loç, Güren ve Pelitovası bölgelerindeki köyleri ziyaret eden AK Parti heyeti, merkez Kumluca Mahallesini de ziyaret etti.

Milletvekili Metin Çelik ziyaretlerle ilgili yaptığı değerlendirmede; "Bugün Cide ilçemizde Loç, Güren ve Pelit Ovası bölgesindeki köylerimizi ve Kumluca Mahallemizi ziyaret ederek yapılacak çalışmalarla ilgili istişarede bulunduk, hemşehrilerimizle hasbihal ettik. İlgi ve samimiyetleri nedeniyle Cideli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Sosyal medya hesabından değerlendirmede bulunan AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü ise, "Bugün Milletvekilimiz Sayın Metin Çelik, İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İlçe Başkanımız ve teşkilatımızla birlikte Cide ilçemizde Loç, Güren ve Pelit Ovası bölgesindeki köylerimizi ve Kumluca Mahallemizi ziyaret ederek hemşehrilerimizle hemhal olduk. İlçe teşkilatımızda teşkilat mensuplarımızla hasbihal ettik. Güçlü Türkiye, güçlü Kastamonu hedeflerimiz doğrultusunda tüm ilçelerimizdeki yatırımlarımızı özenle takip ediyor, her vatandaşımızın gönlüne girebilmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

AK Parti Milletvekili Metin Çelik ve İl Başkanı Doğan Ünlü'ye AK Parti il yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Cide İlçe Başkanı Mustafa Aygen ve Cide teşkilatı da eşlik etti.