Çeliker Spor Kulübü, Araç Belediyesini ziyaret etti

Araç Belediyesinden, Çeliker Spor Kulübüne malzeme desteği.

  • 1551
Çeliker Spor Kulübü, Araç Belediyesini ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Araç ilçesi İğdir Köyü’nde faaliyet gösteren, bölgemizde ve ülke genelinde aldığı başarılı derecelerle kendinden bahsettiren İğdir Çeliker Spor Kulübü’nün başarılı sporcuları, kulüp Başkanı Muammer Küçükgüzel ve hocaları Dilek Devci ile birlikte Araç Belediye Başkanı Mustafa Ayanoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Son olarak Kastamonu’da Okullararası İl Birinciliğinden 9 başarılı derece ile dönen Çeliker Spor Kulübü, sporcularının ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcısı D. Mehmet Bezirganoğlu, Belediye Meclis Üyeleri İbrahim Sorkun, Onur Atacı ve İsmail Büyükaksapbaşı da hazır bulundu.

Ziyarette sporcuları kutlayan Belediye Başkanı Mustafa Ayanoğlu, “Aldığınız başarılı derecelerle gurur duyuyoruz, hepinizle övünüyoruz, başarılarınızın artarak devamı için elimizden gelen desteği vereceğiz yarının güçlü Türkiye’sinde en iyi ve başarılı şekilde yerinizi alacağınızdan kuşkum yok hepinizi tek tek kutluyorum” dedi.

Araç Belediye Başkanı Mustafa Ayanoğlu ve eşi Nejla Ayanoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı D. Mehmet Bezirganoğlu, Belediye Meclis Üyeleri İbrahim Sorkun, Onur Atacı ve İsmail Büyükksapbaşı, Çeliker Spor Kulübü Antrenörü Dilek Deveci ve sporculara altın taktılar.

Ardından Belediye Başkanı Mustafa Ayanoğlu, Kulüp Başkanı Muammer Küçükgüzel ve Kulüp Antrenörü Dilek Deveci’ye başarıları dolayısıyla günün anısına plaket sundu.

Ayrıca Araç Belediye Başkanlığınca İğdir Çeliker Spor Kulübü’nün başarılarına destek vermek, katkı yapmak üzere sporcuların antrenmanlarında kullanılmak üzere alınan spor malzemeleri de sporculara teslim edildi.

İlhan YAZAN