'CHP'de değişen hiçbir şey yok'

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Güzel, CHP'li Karabacak'ın açıklamalarına cevap vererek, CHP'de değişen hiçbir şeyin olmadığını söyledi.

  • 963
'CHP'de değişen hiçbir şey yok'

AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, CHP İl Başkanı Karabacak'ın açıklamalarına cevap vererek, "CHP'de değişen hiçbir şey yok." dedi.

Güzel, "CHP'nin çiçeği burnunda İl Başkanı Dilek İlke Karabacak, yapmış olduğu basın açıklamasında; Terörü ve PKK'yı lanetlemek için burada olduklarını, 12 şehidimiz ile ilgili olarak Milli Yas İlan edilmediğini ve bu sebeple de A4 kağıdıyla iki paragraf yazıyla Meclis'te imzaya sunulan metni imzalamadıklarını, bir sonraki şehit cenazesine kadar terörü unutanlara karşı artık yeter demek için basın açıklaması yaptıklarını söylemiştir." dedi.

"HER İKİ GENEL BAŞKANDA DEMİRTAŞ'A SELAM GÖNDERECEK KADAR PERVASIZLAŞABİLMİŞLERDİR"

AK Partili Güzel, "Terörü ve PKK'yı lanetlemek ve bu hususta açıklama yapmak önemlidir ve takdir edilmelidir ancak şu da unutulmamalıdır ki, bundan önceki Genel Başkanları gibi şimdiki Genel Başkanları da terör örgütleri ile mücadelede samimi değillerdir. Kongrelerinde her iki genel başkanın konuşması da, selam gönderdikleri terör örgütü üyeleri de kelimesi kelimesine aynıdır ve yüzlerce masum gencin kanının elinde olduğu Selahattin Demirtaş’a selam gönderecek kadar pervasızlaşabilmişlerdir. Bu samimiyetsizliktir ve CHP'de değişen hiçbir şeyin olmadığının da açık göstergesidir." diye konuştu.

"AK PARTİ TÜM TERÖR ÖRGÜTLERİ İLE MÜCADELE EDİYOR"

Güzel, "Sınır ötesi tezkerelerine karşı çıkanlar, ülke menfaatine atılacak her adıma HDP ile birlikte karşı çıkanlar, bize terörü lanetlemekten bahsedemezler. AK Parti, hiçbir dönemde olmadığı kadar bütün terör örgütleri ile mücadele etmiş, sınır içinde ve dışında yuvalanan örgüt üyelerine en güçlü darbeyi vurmuş, sınırımızın hemen ötesinde kurulmaya çalışılan terör devletine müsaade etmemiş, profesyonel orduya geçerek, en yeni ve modern imkanlarla teröre ve teröristlere karşı amansız mücadeleyi ortaya koymuştur. Bugün gelinen noktada her gün yapılan karakol baskınları, şehirlerde patlayan bombalar, sınır ötesinden ülkemize atılan bombalardan bahsetmiyoruz artık. Bugün Mehmetçiklerimiz için timsah gözyaşı dökenler maalesef İHA'ya SİHA'ya, S400'lere ne gerek var, sınır ötesinde ne işimiz var mantığıyla hareket etmişlerdir." diye konuştu.

"CHP, HADSİZLEŞENLERE TEK KELİME EDEMEMEKTEDİR"

Güzel, "Bizler necip Türk Milletiyiz. Bu Devlet içerisinde uyruğu ne olursa olsun Türk Bayrağı altında yaşayan tüm vatandaşlarımız bizim vatandaşlarımızdır. Ancak bu ülkenin bir karış toprağına göz dikenler, ülkeyi ve milleti bölmeye çalışanlar ise en büyük düşmanlarımızdır. CHP, kendileri ile birlikte hareket eden HDP'lilere, Devlet teröristtir diyecek kadar hadsizleşenlere tek kelime edememektedir. Kandilden genel seçim öncesinde CHP'yi destekleyeceğiz açıklaması yapan PKK sözcüleri, CHP'nin göbekten kendilerine bağlı olduğunu, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın PKK'yı bitirme noktasına getirdiğini açıkça itiraf etmişlerdir. Her şey necip milletimizin gözleri önünde cereyan etmektedir." diye konuştu.

AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel söyle devam etti:

"Terörle ve teröristlerle olan mücadelemiz kanımızın son damlasına kadar devam edecektir. Şehitler Tepesi hiçbir zaman boş kalmamıştır, şehitlerimiz ülkesi, vatanı, milleti ve bayrağı için gözünü bile kırpmadan şehadete yürümüşler ve bir an olsun bile bu konuda tereddüt göstermemişlerdir. Rabbim mekanlarını cennet etsin. Biz bu ülkede huzur içinde yaşayalım diye onlar öncü oldular, önden gittiler. Geride kalanlar bize emanettir. Bu ülke gibi, bu ülkenin toprakları gibi. Emanete amasız, fakatsız biz sahip çıkacağız."