CHP'de Kastamonu adayları

Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu İl Başkanı Karabacak, Kastamonu adaylarını açıkladı.

  • 2365
CHP'de Kastamonu adayları

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu İl Başkanı Dilek İlke Karabacak, Kastamonu'nun ilçelerindeki belediye başkan aday adaylarını açıkladı.

Karabacak, "Parti Meclisi'mizin 14/12/2023 tarihli toplantısında oy birliği ile alınan kararla; Araç Belediye Başkanımız Satılmış Sarıkaya yeniden Araç Belediye Başkan adayımız, Ali Özkan Hanönü Belediye Başkan adayımız, Erol Sağlık İhsangazi Belediye Başkan adayımız, Şila Bihter Tolga Çelebı Küre Belediye Başkan adayımız ve Ufuk Car Taşköprü Belediye Başkan adayımız olmuştur.

Tüm adaylarımızın yolu açık olsun, başarılar diliyorum. İnanıyorum ki birlik ve beraberlik içinde çalışacağız ve kazanacağız. Cumhuriyetimizin 100. yılında Kastamonu'muzun her yerinde parti bayrağımızı dalgalandıracağız.

Kastamonulular'ı halkçı belediyecilikle tanıştırmak için kazanacağız. Biz; tüketen ve israf eden değil, her alanda üreten ve insanlarımıza nitelikli istihdam yaratan belediyeler istiyoruz. Yuvamız Kastamonu'da, toplumcu, halktan yana eşit ve demokratik bir belediyecilik için biz hazırız!" ifadelerini kullandı.