'CHP, halkımızı kandırmaya çalışıyor'

AK Parti Kastamonu Gençlik Kolları Başkanı Sayıkoğlu, 'CHP, kendine mağduriyet yaratıp, halkımızı kandırmaya çalışıyor.' dedi.

  • 761
'CHP, halkımızı kandırmaya çalışıyor'

AK Parti Kastamonu Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Sayıkoğlu, basın açıklamasında bulunarak, "Son zamanlarda şehrimizin her köşesinde 'CHP'nin adayına sorular' şeklinde broşürler görmekteyiz. Duyuyoruz ki CHP bu broşürlerle ilgili partimizin gençlik kollarını suçlamaya çalışmaktadır." dedi.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki basın açıklamasında Sayıkoğlu, "Bildiğimiz CHP her zaman ki gibi kendine bir mağduriyet yaratıp oradan oy devşirerek kendi çalıp kendi oynamaya çalışmaktadır. Fakat unutulmasın ki AK Parti Gençlik Kolları dimdik ayaktadır ve Kastamonu halkı oynanan oyunu görmektedir." diye konuştu.

"Halkımızı kandırmaya çalışıyor, gözlerinin içine baka baka yalan söylüyorlar"

Hiçbir şart ve durumda söz konusu broşürlerle alakalarının olmadığını Kastamonu kamuoyuna açıklayan Sayıkoğlu, "Broşürde geçen soruların cevabını da CHP'nin adayından duymak istediğimizi açıkça ifade ediyoruz. Yapılan broşürler etik olmasa da içinde sorulan her soru Kastamonulu hemşehrilerimizin CHP'nin adayına dair merak ettiği sorulardır. Kendisi bu sorulara cevap vermek yerine acıtasyon yapmaktadır. 'Selahattin Demirtaş teröristtir' diyememektedir. 'DEM Parti terör destekçisidir' diyememektedir. CHP'nin DEM Parti ile şehir mutabakatı yaptığını reddedememektedir." diye konuştu.

"CHP adayının EMEP ekolünden olduğunu tüm Kastamonu biliyor"

"Türk Ordusunun Karabağ’da olmasını reddetmiş, DEM Parti’yi reddeden Burcu Köksal’ı tehdit etmiş CHP’nin adayının EMEP ekolünden olduğunu tüm Kastamonu bilmektedir." diyen Sayıkoğlu, "Tüm Kastamonulular bilir ki burası Cumhuriyet Meydanıdır. Tüm Kastamonulular bilir ki arkamızdaki heykel Şehit Şerife Bacı’dır. Tüm Kastamonulular bilir ki yanımızdaki Abdurrahman Paşa Lisesi Milli Mücadelede mezun vermemiştir. Tüm Kastamonulular bilir Mehmet Akif Ersoy karşımızdaki Nasrullah Meydanı'nda vaazlar vermiş marşımızı okumuştur. Her tarafı asil, her tarafından şehadet fışkıran bu topraklardan CHP’ye sesleniyorum: Mübarek Ramazan ayında sizleri bu kutsal topraklarda amacınıza ulaştırmayacağız. Vatan da millet de Kastamonu’dur. Buradan Kastamonulu Türk gençleri olarak şehrimizde teröre ve terör destekçisi olan CHP’ye geçit vermeyeceğimizin sözünü veriyoruz." diye konuştu.

"Vekil olacağım deyip halkın oylarını çalmıştır"

Sayıkoğlu, "Çocuklara süt vermeyi mega proje, öğrencilere çorba dağıtmayı çılgın proje, yaşlılarımıza yardım etmeyi muhteşem proje olarak anlatan CHP, her zamanki gibi belediyeciliğin ne anlama geldiğini bilmediği için zaten sorumlulukları olan görevleri proje olarak açıklamaktadır. Vaat ettiği projelerin yüzde 70'i bizim belediye başkan adayımız Tahsin Babaş döneminde hayata geçirilmiş, diğer yüzde 30'u ise açık şekilde bizlerin projelerinden çalmıştır. Bozkurt’taki elim sel felaketinde çaldıkları gibi çalmıştır. Vekil olacağım deyip halkın oylarını çaldıktan sonra belediye başkanı da olmak istiyorum demesi gibi çalmıştır. Siyasi kapkaççılık yapan bu zihniyet yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmiştir. Elinde şemsiye olmadan yağmur duasına çıkan CHP’nin adayı, milletvekilliğinden istifa edemeden belediye başkanlığına soyunmuştur. Temiz Kastamonu halkının duygularına oynayan bu sahte zihniyete geçit vermeyeceğiz. Vatan, size bırakılacak kadar kıymetsiz değildir. Kastamonu’yu konuşanlar değil üretenler yönetmelidir. Siyasetçiler değil belediyeciler yönetmelidir." diye konuştu.

"Hemşehrilerimi uyanık olmaya davet ediyorum"

AK Parti Kastamonu Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Sayıkoğlu söyle devam etti:

"Bütün hemşehrilerimizi 31 Mart’a kadar uyanık olmaya ve CHP'nin oyunlarına kanmamaya davet ediyorum. Gerekirse geceleri devriye atacağız fakat sizin şehrimizi kirletip buradan bir mağduriyet yaratmanıza müsaade etmeyeceğiz. Şair Mithat Cemal’in de dediği gibi; 'Eğilme! Zincirin altınsa da hatta koparıp kır, Susmak ne demekmiş yere göğe haykır!' Susmayacağız, haykıracağız! Ne mutlu Türk’üm diyene!"