CHP İl Gençlik Kolları ücretsiz maske dağıtıyor

CHP Kastamonu İl Gençlik Kolları, Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında şehir merkezinde ücretsiz maske dağıtımına devam ediyor.

  • 3556
CHP İl Gençlik Kolları ücretsiz maske dağıtıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu İl Gençlik Kolları, Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında şehir merkezinde ücretsiz maske dağıtımına devam ediyor.

Vatandaşları Kovid-19 tehlikesine karşı uyaran İl Gençlik Kolları üyeleri aynı zamanda esnaf ve vatandaşın yaşadığı sorunları dinliyor ve bu sorunlarla ilgili CHP’nin çözüm önerilerini paylaşıyor.

Toplumla buluşmayı ve bu zor günlerde dayanışma duygusunu güçlendirmeyi esas alan buna benzer etkinlik ve faaliyetlerin devamının geleceğini belirten CHP Kastamonu İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Can Yılmaz; “Halka hizmet etmek siyasi partilerin ana ilkesi olmalıdır. Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Kastamonu İl Başkanlığı olarak Nasrullah Meydanı, Avukatlar Çarşısı ve Topçuoğlu'nda bulunan 100 esnafımızı ziyaret edip 500 adet maske desteğinde bulunduk ve sorunlarını dinledik. Biz göreve geldiğimiz ilk gün söz verdiğimiz gibi tüm Kastamonu halkının sorunlarını dinlemeye, kişileri ayrıştırmaksızın bu sorunların peşine düşmeye ve elimizden gelen her ne varsa yapmaya devam ediyoruz, edeceğiz. Bugüne kadar hemşehrilerimizin gerek sorunları gerek ihtiyaçları hep göz ardı edilmiştir. Bizim bu yapmış olduğumuz ziyaretler umuyoruz ki örnek teşkil edecek ve Kastamonu'muzda yaşanan bütün mağduriyetler sona erecektir” ifadelerini kullandı.