CHP Kadın Kolları'ndan örnek davranış

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu İl Kadın Kolları yönetimi ihtiyaç sahibi vatandaşlar için kışlık giysi yardımı kampanyası başlattı.

  • 1338
CHP Kadın Kolları'ndan örnek davranış
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaklaşan kış ayı öncesinde sosyal yardım çalışmalarına ağırlık veren CHP İl Kadın Kolları üyeleri ihtiyaç sahiplerini unutmadı. Tamamen gönüllülük esasına dayalı olarak başlatılan kampanya kapsamında kullanılmayan, ihtiyaç fazlası ürünler gerçekten yardıma muhtaç kişilere ulaştırılıyor.

İhtiyaç sahibi vatandaşlar için kıyafet, eşya, oyuncak ve market yardımının yanı sıra çeşitli yardımlarda da bulunduklarını ifade eden CHP İl Kadın Kolları Başkanı Ülker Yavuzoğlu, bebek giyeceklerinden, yetişkin giysilerine, nevresim örtülerden ayakkabılara kadar toplanan her tür ürünün gerçekten ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldığını söyledi.

Çalışmalarında tamamen gönüllülük esasına dikkat ettiklerini ve farklı algılara yol açmamak için yardımların gizlilikle yürütüldüğünü kaydeden Ülker Yavuzoğlu: “Bizim amacımız siyasi görüşü, düşüncesi ne olursa olsun gerçekten ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşmak. Belki çok bir şey yapamıyoruz ancak bu soğuk havalarda giymeye ikinci bir giysisi olamayan vatandaşlarımızı mutlu edebilirsek ne mutlu bize. Kastamonu’da gerçekten ihtiyaç sahibi olan fakat ihtiyacım var diyemeyen kişileri araştırıyoruz. Bu vatandaşlarımız için kıyafet, ev eşyası ve oyuncak topluyoruz. Bunların yanı sıra maddi ve market yardımında da bulunuyoruz. Bizler, tamamen aracı görevi üstleniyoruz. Bir elin verdiğini diğeri görmüyor" dedi.

Evinde fazlası olan vatandaşların temiz ve kullanılabilir durumdaki her türlü malzemeleri kendilerine ulaştırabileceğini belirten Yavuzoğlu: “Bizlere gelecek her türlü yardımı ihtiyaç sahiplerine yönlendiriyoruz. İhtiyaç sahipleri de yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız da bizlere başvurabilirler. İhtiyaç sahipleri neye ihtiyaç duyarlarsa gönül rahatlığı ile bizlere iletebilirler. Siyaset yapmaya gerek yok ki bu çalışmayı yaparken de insan olmanın gerekliliğini düşünerek hareket ediyoruz. Vatandaşlarımızın mutlu olması için elimizden gelen ne varsa yapmaya gayret ediyoruz. Muhalefet partisinin yöneticisi olmak hiçbir iş yapmayıp, kenarda durmak demek değildir. Biz sorumlu muhalefet anlayışıyla iktidarı yanlış yaptığı işlerde uyarırken, insanlara faydalı olabilmek adına da tüm kadın teşkilatlarımızla birlikte var gücümüzle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kazım BOLAT