CHP'li Alver, görkemli törenle tanıtıldı

CHP Ataşehir Belediyesi Meclis üyesi adayı KAS-KON Genel Başkanı Mehmet Alver, görkemli bir törenle tanıtıldı.

  • 616
CHP'li Alver, görkemli törenle tanıtıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ataşehir Belediyesi 2. sıra Meclis üyesi adayı Mehmet Alver, görkemli bir törenle tanıtıldı.

Ataşehir'de festival gibi bir etkinlikte buluşan Kastamonulular, İçerenköy İnan Aydınoglu Kültür Merkezi'nde düzenlenen CHP Ataşehir Belediye Meclis üyesi  2. sıra kontenjan adayı Araç Dernekler Federasyonu ve KAS-KON Genel Başkanı Mehmet Alver'i yalnız bırakmadı.

CHP'li Alver, görkemli törenle tanıtıldı

Tanıtım programında sahne alan Kastamonulu sanatçıların performansları ile konuklar müzik ziyafetine doydu.

"Seçilirsem kapım hep açık kalacak"

Mehmet Alver, 50 yılı aşkın süredir dernekçilik yaptığını ve hemşehrilerine gurbette kol kanat germek için çalıştığını belirtti.

Belediyede bu dönemde Meclis üyesi olarak aday olduğunu ve özelikle CHP Belediye Başkanı adayı Onursal Adıgüzel'e hemşehrilerinin destek olmalarını istedi.

Ataşehir Belediyesinin 140 Meclis üyesi adayı arasında 2. kontenjan adayı olmasının önemine değinen Alver, "Bu onur hepimizin, Allah nasip eder hemşehrilerimin desteği ile meclis üyesi seçilirsem 5 yıl boyunca kapım açık olacak, kimin ne işi olursa imkanlar ölçüsünde yanlarında olacağım." dedi.

CHP'li Alver, görkemli törenle tanıtıldı

CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel, "Mehmet Alver abim iş yerimden ofisten komşum, ben öz ve öz doğma büyüme Ataşehir İçerenköy'de su deposunda oturuyorum. İçinizden biriyim, komşunuz olarak desteklerinize talibim. Mehmet Alver abim bana 'İçerenköy'de Ataşehir'de Kastamonulu çok, beni kontenjana yaz, Kastamonuluların destekleri ile hep birlikte kazanalım' dedi. Bizde yazdık artık destek sırası sizde." dedi.

Yağız Batu da unutulmadı

SMA TİP-1 hastası Kastamonulu bebeğin Kastamonulu gönüllü aileleri salon girişine stant kurarak gelen konuklardan destek istedi. Konuklar sosyal sorumluluk projesi kapsamında destek olmanın mutluluğunu yaşadı.

CHP'li Alver, görkemli törenle tanıtıldı