'CHP, yalan siyaseti yürütüyor'

AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Güzel, 'CHP, yalan siyaseti yürütüyor. Erbilgin, şahsiyetli bir siyasetçiysen derhal yayınla. Yazıklar olsun sana.' dedi.

  • 812
'CHP, yalan siyaseti yürütüyor'

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi üyesi Hikmet Erbilgi'ne tepki göstererek, yalan siyaseti yürüttüğünü söyledi.

Güzel, "Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi üyesi, eski İl Başkanı Hikmet Erbilgin çıkmış olduğu Tv366 canlı yayınında yine yalan siyasetine devam etmiş, teşkilat olarak alışkanlıklarından vazgeçmediklerini, çamur at izi kalsın siyasetini devam ettirdiklerini tekrar göstermiştir." dedi.

"YAPAMAZSAN YAZIKLAR OLSUN SANA"

Akif Güzel, "Sözde ben Esentepe TOKİ konutlarında yapmış olduğumuz bir toplantıda orada bulunan hemşehrilerimize 'CHP'nin toplantısına katılmayın yoksa konutlarınız elinizden alınır' demişim, elinde de ses kaydı varmış. Erbilgin bu kadar cesaret ile bu yalanı konuşabiliyorsan o canlı yayında iddia ettiğin ses kaydını da yayınlamalıydın, henüz geç kalmış da sayılmazsın. Eğer şahsiyetli bir siyasetçiysen derhal yayınla. Yayınlamaz isen de şahsiyetli bir siyasetçiye yakışır şekilde çık basın önünde yalanından dolayı özür dile. Yapamazsan da yazıklar olsun sana Erbilgin." ifadelerini kullandı.