CHP'ye katıldılar

Memleket Partisi Çatalzeytin teşkilatı, Cumhuriyet Halk Partisine katıldı.

  • 1538
CHP'ye katıldılar

Memleket Partisi Çatalzeytin İlçe Başkanı Taner Görenek, Başkan Yardımcısı Ömür Doğan ve Yönetim Kurulu üyeleri Cumhuriyet Halk Partisine katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi’ne katılan Memleket Partililer yaptıkları açıklamada, "Mevcut iktidarı değiştirip insanlara yeniden umut vadetmek için çıktığımız bu yolda hedefimiz kendi şahsi menfaatlerimiz değil millet ittifakını destekleyip seçimi ilk turda kazanmaktı. Geldiğimiz bu noktada 21 yıllık mevcut rejimi değil muhalefete muhalefet etmek bizi ziyadesi ile derinden üzmüştür. Partide yaşadıklarımız ve gördüklerimiz ilkeli ve dürüst siyaset şiarıma oldukça ters düşmüştür. Memleket Partisi Çatalzeytin kurucu üyeliğinden istifa etmiş bulunmaktayız." ifadelerini kullandılar.

Yeni üyelerin rozetlerini takan Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şunları yazdı:

"Kastamonu’nun  geleceği için birlik olma zamanı. Aramıza katılan Çatalzeytin Memleket Partisi İlçe Başkanı Taner Görenek, başkan yardımcısı Ömür Doğan ve yönetim kurulu üyelerine aramıza hoş geldiniz diyorum. Sana söz birleşe birleşe kazanacağız."