CHP Yerel Yönetimler Masası'nın durağı Kastamonu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yerel Yönetimler Masası'nın 9 Mart Çarşamba günkü durağı Kastamonu olacak.

  • 2065
CHP Yerel Yönetimler Masası'nın durağı Kastamonu

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun Başkanlığı’nda çalışmalarını sürdüren yerel yönetimler masası; Araç, Daday ve Cide’de ilçe başkanlıkları ile belediyeleri ayrıca il başkanlığını ziyaret edecek.

Yerel Yönetimler Masası’nın Kastamonu’da gerçekleştireceği çalışmalarda Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’a Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Bilecek Milletvekili Yaşar Tüzün’ün yanı sıra Parti Meclisi Üyesi ve Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Cihan Tosyalıoğlu da eşlik edecek.

İlk ziyaretini Araç İlçe Başkanlığı ve Araç Belediyesi’ne gerçekleştirecek olan CHP Yerel Yönetimler Masası daha sonra Daday İlçe Başkanlığı ile Daday Belediyesi’nin misafiri olacak. Saat 14.30’da Kastamonu il başkanlığında gerçekleştirilecek basın toplantısında yerel ve ulusal medya temsilcileri ile bir araya gelecek olan CHP heyeti basın toplantısının ardından Cide’ye hareket edecek. CHP Yerel Yönetimler Masası burada önce Cide ilçe başkanlığını daha sonra da Cide Belediyesi’ni ziyaret edecek. Kastamonu programını Cide’de tamamlayacak olan CHP Yerel Yönetimler Masası çalışmalarını 10 Mart Perşembe günü Zonguldak’ta sürdürecek.

CHP YEREL YÖNETİMLER HEYETİ KASTAMONU PROGRAMI
10.00 – Araç İlçe Başkanlığı ziyareti 
10.30 – Araç Belediyesi ziyaret 
11.45 – Daday İlçe Başkanlığı ziyaret 
13.00 – Daday Belediyesi ziyaret
14.30 – Kastamonu İl Başkanlığı Basın Açıklaması
17.00 – Cide İlçe Başkanlığı ziyareti
17.15 – Cide Belediyesi ziyaret