CHP'de Özkan Keskin güven tazeledi

CHP Taşköprü İlçe Teşkilatı'nın olağan kongresi yapıldı. Mevcut başkan Özkan Keskin tek liste halinde girdiği kongrede yeniden ilçe başkanı seçildi.

  • 569
CHP'de Özkan Keskin güven tazeledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Taşköprü Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde yapılan kongre saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Kongrede mevcut başkan Özkan Keskin yeniden aday oldu. Kongrede oy kullanan 44 delegenin oylarının tamamını alan Özkan Keskin yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

Kongre’de kısa bir konuşma yapan İlçe Başkanı Özkan Keskin; “Bu gün yapmış olduğumuz kongremize gelerek bizlere verdiğiniz destekten dolayı öncelikle sayın Vekilimiz Hasan Baltacı ve İl Başkanımız Hikmet Erbilgin başta olmak üzere her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kongremiz partimize ve ilçemize hayırlı olsun. Üstlenmiş olduğumuz görevin sorumluluğunun farkındayız şahsım ve yönetim kurulumuz olarak partimizi bulunduğu konumdan daha ileriye götürmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Kongre’ye CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, Taşköprü Belediye Başkan Vekili Harun Yalçın, CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin, İYİ Parti Taşköprü İlçe Başkanı Hüseyin Özmen, CHP Hanönü İlçe Başkanı Çetin Metin Karakoç, İYİ Parti İl Başkan yardımcısı Yılmaz Orul’un yanı sıra çok sayıda partili, davetli ve misafir katıldı.