CHP'li Baltacı "Murat Demir'e psikolog ve edep tavsiye ediyorum"

CHP Milletvekili Adayı Hasan Baltacı'dan Milletvekili Murat Demir'in açıklamalarına sert yanıt geldi.

  • 963
CHP'li Baltacı &quotMurat Demir'e psikolog ve edep tavsiye ediyorum"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Baltacı yazılı açıklamasında; Baltacı, Cumhuriyetçidir, Milliyetçidir, Halkçıdır, Devletçidir, Laiktir, Devrimcidir. Değerli Kastamonulular siyasete bu şehir için ter dökme, insanlarımız için emek verme, Kastamonu’nun sesi olma anlayışıyla yola çıktığımı ve bundan sonrada bu ilkelerin ışığında politika yapmaya devam edeceğimi Kastamonu’muz bilir. Siyasetten anladığım, çocuklarımız öğretmensiz kalmasın, hastanelerimiz doktorsuz olmasın, gençlerimiz doğru bir eğitim ve nitelikli bir işe sahip olsun, emeklilerimiz hak ettiği saygıyı görsün, esnafımız her güne güler yüzlü başlasın sarımsağından pirincine kadar şehrimizin tüm değerleri itibar görsün diye emek vermektir. Tüm Kastamonu bilir ki dedem kamyoncu Hasan Baltacı’dan, babam Ali Baltacı’ya kadar bu şehirden doyuyor, bu şehre emek veriyoruz. Nasrullah İşhanı’nda mevcut aile şirketimizin kapıları 30 yıldır tüm insanlarımıza açık. Babam Türkiye’nin kadim okullarından Abdurrahman Paşa Lisesi’nde 1965 yılında okumuş. Ben Göl Anadolu Öğretmen Lisesi’nde yatılı okudum. Bu şehrin her köyü, her ilçesinde ayak izlerim alın terim var. Ve böyle olmasından da çok mutluyum.

MURAT DEMİR’E PSİKOLOG VE EDEP TAVSİYE EDİYORUM
AKP’nin her dönem genel politikası; kendi siyasal anlayışına uygun düşünmeyen herkesi hedef alma ve iftira ve yalan üzerinden itibarsızlaştırma üzerine kuruldu. Bunu yaparken de elindeki devlet olanaklarını, yandaşı olan basını, kendi politikasına hizmet eden çeşitli çevreleri, hukuk ve hak’tan bi haber kendine inanmış geçlerimizi kullanmada hiçbir çekince görmedi. AKP iktidarı ülkemizi kutuplaştıracak, insanlarımızı düşmanlaştıracak dil üretti, üretiyor. Kendinden olmayan herkesi ötekileştiriyor, terörist ilan ediyor. Kendi iktidarları uğruna ülkeyi bölüyor dün referandumda HAYIR diyenleri terörist diyenler bugün Millet İttifakını şer güçler olarak tanımlıyorlar. AKP Milletvekili Murat Demir Cide’mizin İlyas Bey ve Bağyurdu köylerinde seçmen buluşmalarında şahsımı çeşitli terör örgütleri ile ilişkilendirerek Gebze’ye yakın bir bölge gazetesinde ve muhtemelen özel sipariş uyduruk yazı ile karalama yapmakta ve itibarsızlaştırma gayretine girmektedir. Kimi gençlik yapılanmalarında görev aldığımı söylemektedir. Ömrü CHP’ye ve seçmenlerine hakaretle geçmiş Murat Demir benim Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy vermediğim söyleme hadsizliğine düşmüştür. Kendisini tüm ülkenin umudu olan, toplumsal kucaklaşmayı yeniden sağlayacak olan CHP’ye oy vermeye çağırıyorum. Gözü CHP kapısında olduğunu anladığım Murat Demir’in bu hukuk, edep anlayışı ile CHP’ye üye alamayacağımızı kendisine iletiyorum.

MİLLET BUNLARI ERGENEKON DAVALARINDAN, CUMHURİYET DAVALARINDAN, ONLARCA DÜZMECE DAVALARDAN HATIRLIYOR
Murat Demir tıpkı öncülleri gibi hiçbir hukuk ve adalet anlayışı gözetmeden kendi hırsları uğruna her türlü edep ve haya kurallarını çiğneyerek şahsıma iftiralar atmaktadır. Bu tutum esasen daha önce birlikte yürüdükleri FETÖ anlayışının yol ve yöntemlerine benzemektedir. Her türlü komplo, iftira yalan ve dolanı eski ortaklarından öğrendiği anlaşılmaktadır.

KASTAMONU SAVCILARINI GÖREVE ÇAĞIRIYORUM
16 yıllık AKP iktidarında hukuk anlayışımızın çok büyük yara almış olmasına ve toplumun adalet anlayışının büyük yara almış olmasına rağmen, AKP Diyarbakır milletvekili Sayın Ensarioğlu’nun yargı elimizde ifadesine rağmen Kastamonu savcılarını Murat Demir’in yalan ve iftiralarını araştırmaya davet ediyorum. Bu müfterinin açıklamaları üzerinden şahsıma yapılan tüm iftiralar üzerinden Murat Demir hakkında suç duyurusunda bulunuyorum. İnsanlar onur ve haysiyetleri ile yaşar, hırslarımız uğruna yalan ve iftiradan medet umanlardan olmadık olmayacağız."