CHP'li kadınlardan manifestoya destek çağrısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu İl ve Merkez İlçe Kadın Kolları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Yenikapı Mitingi'nde sunduğu 12 maddelik bildiri için basın açıklaması yapıp imza kampanyası başlattı. 

  • 1474
CHP'li kadınlardan manifestoya destek çağrısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP İl ve Merkez İlçe Kadın Kolları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Taksim Yenikapı Miting’inde sunduğu 12 maddelik bildiri ile ilgili Konak Sineması önünde basın açıklaması ve imza kampanyası düzenledi.

İstanbul Yenikapı'da Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun okuduğu manifestonun kabulünün çok önemli olduğunu belirten CHP İl Kadın Kolları Başkanı Ülker Duran Yavuzoğlu: “Bugün burada, genel başkanımız tarafından hazırlanan 12 maddelik Yenikapı manifestosunu sizlerle paylaşarak, ülkeyi yönetenlere bunu bir kez daha hatırlatmak, Kastamonuluların onayına ve imzasına sunmak için toplanmış bulunmaktayız. Türkiye genelinde İl Kadın Kollarımız tarafından düzenlenen imza kampanyamızı Kastamonu'da da gerçekleştiriyoruz. Ülkemizi aydınlığa çıkaracak bu manifestoyu siz değerli Kastamonuluların onayına sunarken, tüm halkımızı bu çağrıya kulak vermeye çağırıyoruz” dedi.

Yavuzoğlu 12 maddelik manifestoyu okuyarak vatandaşlardan destek istedi.

Kazım BOLAT