Cide Çamaltı köyü rekora koşuyor

Cide ilçesi Çamaltı köyünde dernek başkanı İshak Yılmaz, çalışmalarını sürdürüyor.

  • 1000
Cide Çamaltı köyü rekora koşuyor

Kastamonu'nun Cide ilçesi Çamaltı köyünde dernek başkanlığına seçilen İshak Yılmaz, köylülerinin gönlüne taht kuruyor.

İstanbul'da faaliyet gösteren Cide Çamaltı Köyü ve Çevre Köyleri Kalkındırma ve Dayanışma Derneği, örnek çalışmalarıyla rol model olmayı sürdürüyor.

Başkan Yılmaz, dernek seçim vaatleri arasında yer alan projelerini hayata geçirmeye başladı.

KÖYE 500 ARAÇLIK ÖZEL OTOPARK

Bayramda köye misafir olarak gelecek köylülerin akraba ve yakınlarının kullanmaları için otopark sorununu çözme sözü vermiş olduklarını belirten İshak Yılmaz, "Söz verdiğimiz gibi anında çözdük. Köyün alt kısmında bayramlaşma tören alanına yakın bir yere 500 araçlık otomobil parkını tamamlayarak bayrama hazırlık hale getirdik. Ayrıca mezarlık ziyaret yerini de kısa sürede tamamladık." dedi.

Cide Çamaltı Köyü ve Çevre Köyleri Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Başkanı İshak Yılmaz şöyle devam etti:

"Seçimde söz verdiğimiz gibi göreve gelir gelmez ayağımızın tozu ile iki önemli projemizi hayata geçirdik. Artık bayrama gelen köylülerimiz, akrabalarımız, komşularımız, bayramlaşmada kolaylıkla ebediyete irtihal etmiş büyüklerimizin mezarlarını ziyaret etme imkanı bulacaklar. Ayrıca köy mezarlığı ziyaret yerine yakın çeşme yaptık, ilk fırsatta da bay bayan tuvaleti yaparak ziyaretçilerimizin hizmetine sunacağız. Desteklerini esirgemeyen hemşehrilerimize teşekkür ediyorum."