Cide'li Elif Zehra TBMM'de okuduğu Sakarya şiiriyle herkesi duygulandırdı

Küçük çocuklar AK Parti grup toplantısına damga vurdu. O çocuklardan biri Cide'li Sinan Açar'ın kızı Elif Zehra idi.

  • 2533
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Cide'li Elif Zehra TBMM'de okuduğu Sakarya şiiriyle herkesi duygulandırdı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TBMM'de AK Parti grup toplantısındaki konuşmasının ardından kürsüye gelerek şiir okuyan küçük çocuklar partililerden büyük alkış topladı.

Çocuklar, dua ve şiirler okudu. İşte bu çocuklardan biri Cideli Sinan Açar'ın kızıydı. Sakarya şiirini okuyan sarışın uzun saçlı kız çocuğu Cideli Sinan Açar'ın kızı Elif Zehra'ydı. Sakarya şiirinin tamamını okuyan Elif Zehra, Cumhurbaşkanı ve Başbakan olmak üzere salondaki herkesi duygulandırırken, ayakta uzun süre alkışlandı.

İBB'de çalışan ve Cide İmam Hatip Lisesi Mezunu olan Cide'li Sinan Açar, sosyal medya hesabından şunları paylaştı; "Bugün TBMM'de Sakarya şiirini okuyan kızım Elif Zehra'mı kutluyorum. Bize bu özel anı yaşattığı için kızıma minnettarım. Tek temennim vatanına, milletine, dinine, bayrağına sımsıkı bağlı olan nesiller yetiştirmek. Rabbim herkese de nasip etsin. Bu özel günü bize yaşatmaya vesile olan, her türlü saygı sevgi övgüye değen, dünya liderimiz, gönlü yüreği sevgi dolu olan, ölümüne kadar her zaman, dimdik yanında duracağımız sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ailem adına çok teşekkür ediyorum."