Çocuklardan Başkan amcalarına sevgi seli

Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu devam eden Ramazan etkinlik alanına giderek vatandaşlar ile bir arada oldu. Çocuklar Başkan amcalarını sevgi seliyle karşıladı.

  • 1551
Çocuklardan Başkan amcalarına sevgi seli

Kastamonu Belediyesi’nin Kuzeykent Kapalı Pazar alanında düzenlediği Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikleri önceki akşam izlemeye giden Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu çocukların sevgi seliyle karşılandı.

Vatandaşlar ile sohbet eden ve gösterileri izleyen Başkan Vidinlioğlu’nun çocukların ilgisi karşısında mutluluğu yüzünden okundu.

Etkinliklere gösterilen ilgiden bir hayli memnun olduğunu ifade eden Başkan Vidinlioğlu, “Bizler her ne yapıyorsak önce çocuklarımız için yapıyoruz. Görüyorum ki onlar etkinliklerden mutlu. Tabi öyle olunca ailelerde çok mutlu. Böyle olunca bizler daha çok mutlu oluyoruz. Günün tüm yorgunluğunu unutuyoruz. Etkinlikler Ramazan ayı boyunca devam edecek. Tüm hemşehrilerimizi etkinliklerimize bekliyoruz” diye konuştu.

Kuzeykent Kapalı Pazar alanında her akşam iftardan sonra başlayan etkinlikler kapsamında orta oyunu, illüzyon gösterileri, fasıl, gölge oyunları, tiyatro ve yarışmalar düzenleniyor.