'Çok isabetli bir karar'

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin Kastamonu Türk Dünyası Günleri memnuniyeti. 'Çok isabetli bir karar.'

  • 3103
'Çok isabetli bir karar'

Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, 900 yılı aşkın Türk yurdu olan şehrimizde belediye tarafından 3-4-5 Haziran tarihlerinde ‘Kastamonu Türk Dünyası Günleri’ programı düzenleyeceklerini duyurdu.

Başkan Vidinlioğlu programın ilk davetiyesini Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye takdim ederek Kastamonu’ya davet etti.

Pandemi sonrasında kabul ettiği ilk programın Kastamonu Türk Dünyası Günleri olduğu öğrenilen MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, programla ilgili memnuniyetini gizlemedi.

22 Türk Cumhuriyetinden katılım sağlanacak olan Kastamonu Türk Dünyası Günlerinin çok isabetli bir karar olduğunu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu’na ifade eden MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, “Selçuklu, Osmanlı ve kurtuluşun önemli şehri Kastamonu, Türk otağıdır. Bu mukaddes şehre Türk Dünyası Günleri çok yakışır. Çok isabetli bir karar verilmiş. İnşallah bu anlamlı günde ben de Kastamonulu hemşehrilerimin yanlarında olacağım. Tüm Kastamonu’ya sevgi ve selamlarımı iletiyorum” diye konuştu.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin ardından Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, partisinin Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Edip Semih Yalçın, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Ekonomik ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, Medya Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Genel Sekreter İsmet Büyükataman, İdari Mali ve Teknik İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu, Siyasi ve Sosyal İşler ile Protokol İşlerinden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Bahadır Bumin Özarslan ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ı ziyaret ederek Kastamonu Türk Dünyası Günleri davetlerini takdim etti.

Türk Dünyası Günleri organizasyonunun Kastamonu’nun köklü geleneklerinden biri haline geldiğini ifade eden Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, “Şehrimiz tarihi boyunca işgal görmemiş, kadim bir Türk yurdudur. Türk’ün her boyunun izi şehrimizde vardır. Türk kimliği Kastamonu’ya çok yakışmaktadır. Bu doğrultuda çok özel ve güzel bir programı şehrimizle buluşturacağız. 22 Türk Cumhuriyetinden konuklarımızı şehrimizde ağırlayacağız. Birbirinden özel ve güzel etkinlikler olacak. Bilge Liderimiz, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendi de inşallah açılışta aramızda olacak. Sayın Genel Başkanımız, Kastamonu ile yakından ilgileniyor. Tüm hemşehrilerimize selamlarını iletti. Program ile ilgili tüm detayları kendisine aktardım. Pandemiden sonra ilk kez kabul ettiği program Kastamonu Türk Dünyası Günleri etkinliği oldu. Rabbim inşallah Türk otağı şehrimizde birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir organizasyon yapmayı bizlere nasip edecek. Buradan tüm kardeşlerimizi 3-4-5 Haziran'da şehrimizde düzenlenecek olan Kastamonu Türk Dünyası Günleri’ne davet ediyorum” diye konuştu.