'Daha nice başarılı işlere imza atacağız'

Kuzeykent Mahallesi Muhtarı ve Muhtar adayı Hakan Çölez, mahallede yaptığı etkinliklerle birçok kez farkındalık oluşturdu ve 'Daha nice başarılı işlere imza atacağız.' dedi.

  • 987
'Daha nice başarılı işlere imza atacağız'

31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler öncesi muhtar adayları, adaylıklarını açıklamaya ve projelerini anlatmaya başladı.

Kuzeykent'te birçok alanda farkındalık oluşturan, sosyal ve kültürel alanda çalışmalar yaparak halkın taktirini kazanan Kuzeykent Mahallesi Muhtarı ve Muhtar adayı Hakan Çölez, "Kuzeykent, Kastamonu'nun en büyük mahallesi. Mahallemizde ekibimle birlikte ve desteklerinizle daha nice başarılı işlere imza atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Değerli seçmenlerimizin desteğini bekliyorum." dedi.

HAKAN ÇÖLEZ KİMDİR?

Kastamonu'da doğdu. İlk ve orta okulu Candaroğulları'nda, liseyi Kuzeykent Lisesi'nde tamamladı. Lisans eğitimini ise Kastamonu Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümünden mezun olarak tamamladı.

2009-2010 yılı Kastamonu İl Öğrenci Meclis Başkanlığı yaptı.

2019 yılı 31 Mart Yerel Seçimlerinde Kuzeykent Mahallesi Muhtarlığına seçildi.

2020-2022 yıllarında Kastamonu Merkez Mahalle Muhtarları Dernek Başkanlığı yaptı.

2022 yılında Kuzeykent Mahallesi Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini kurdu ve halen başkanlığını yapmaktadır.

2022-2023 SYDV Mütevelli Heyetinde görev aldı.

Sağlık müdürlüğü hasta hakları heyetinde göreve devam etmektedir.

Kastamonu Üniversitesi Tarih Bölümünü kazandı ve öğrenciliği 3. sınıfta devam etmektedir.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.