Dedektif olabilecek en zeki burçlar

Dedektif gibi iz süren ve zekasıyla hayran bırakan bu kişilerin burçları.

  • 2041
Dedektif olabilecek en zeki burçlar

Bazı insanların içgüdüleri ve hisleri çok kuvvetli olur. Belirli ipuçlarını takip etmek konusunda çok zeki oldukları için onlardan bir şey saklamak neredeyse imkansızdır. Bu kişiler, örnek becerileriyle ipucunu bulma ve gerçeği ortaya çıkarma becerisine sahiptir. Ayrıca güçlü adalet duyguları ve hızlı zihin okuma gibi özellikleri sayesinde her olayı kolayca çözerler. Dedektif gibi iz süren ve zekasıyla hayran bırakan bu kişilerin burçlarını posta.com.tr okurları için derledi.

Çevresindeki belirli ipuçlarını takip ederek her konuyu rahatlıkla çözen insanlara herkes hayran olur. Dedektif olabilecek kadar meraklı olan ve zekasıyla her şeyi anında halledebilen bu insanların burçları da merak ediliyor. Dedektif olabilecek kadar zeki olan burçları bu yazıda bulabilirsiniz.

İKİZLER BURCU

İkizler burçları çok konuşkan olur. Aşırı sosyal oldukları için insanlarla sohbet etmeyi çok severler.

İkizler burcu olanlar, diğer kişiler hakkındaki tüm detayları konuşarak öğrenebilirler. Doğru soruları nasıl soracaklarını bilirler. Gizemli olayları bulmayı çok severler.

BAŞAK BURCU

Detaylara gösterilen özeni severler. Mükemmellik için bir yetenekleri vardır ve başkaları işlerini onlara göre yapmadığında buna tahammül edemezler.

Olasılıkları iyi belirlerler ve bu her konuyu çok kolay çözmelerine yardımcı olur. Başak burçları, çevresindeki ipuçlarını toplamak konusunda adeta ustadır.

AKREP BURCU

Akrep burçları harika gözlemcilerdir. İnsanları sessizce analiz ederler. Adımlarında çok sessiz oldukları için insanları gözlemleyen bir Akrep görmezsiniz.

Akrep burçları bir köşede oturup herkesi izler. Tüm olayları en ince ayrıntısına kadar değerlendirir. Her şeyi analiz ederek insanların isteklerini ve arzularını çözerler.

YAY BURCU

Yay burçları insanlarla çok kolay kaynaşabilme yeteneğime sahiptir. Hemen hemen herkesle sohbet edecek bir konu bulabilirler.

Kimsenin bilmediği sırları sinsice öğrenebilirler. Tatlı dilleriyle insanlardan bilgi almak konusunda çok başarılı olurlar.

OĞLAK BURCU

Oğlak burçları aşırı düzenli olur. Kurallara ve ilkelere göre hareket ederler. Bir konu üzerinde ısrarla çalışırlar ve konunun detaylarını öğrenene kadar dinlenmezler.

Oğlak burçları, temel sorunu bulana kadar durmadan çalışır. Her konuda çok ısrarcı oldukları için tüm detayları öğrenmeden hiçbir işi bırakmazlar.

Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Kova ve Balık ipuçları konusunda çok yavaşlar. Durumları veya insanları kolayca analiz edemezler. Neyin yanlış gittiğini anlamak bile çok zaman alabilir.