'Değerlerimizle güçlüyüz'

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Babaş, Şehri Dilara Konseri sonrası açıklama yaparak, 'Değerlerimizle güçlüyüz.' dedi.

  • 655
'Değerlerimizle güçlüyüz'

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş; seçim çalışmalarında toplumun her kesimi ile kucaklaşmaya devam ediyor.

Babaş, Şehri Dilara Konseri sonrası çalışmalara ilişkin şunları söyledi:

"Kültür sanat etkinlikleri modern bir kentin olmazsa olmaz en temel sosyal ihtiyacıdır. Sanatla ve sanatçıyla bağlarını koparmış her insan, her yönetim estetikten mahrumdur ve daima mağlup olur. Kültürel ve doğal güzelliklerimiz sanatla harmanlandığında daha görünür ve görülesi olacak. Gece gündüz yaşayan, canlı, ışıl ışıl bir kent için projelerimiz hazır, hızla hayata geçirmek için heyecanla bekliyoruz. Biz şehrimizde bütün sanatçılarımıza destek olacağız. Kastamonu'yu vaktiyle Türk Dünyası Kültür Başkenti yapan da bizdik. Yine en iyisini yapacağız. Kültürde ve sanatta yükselen bir şehir olacağız. Yoğun tempoda çalışmalarımızı sürdürürken bu güzel konser keyifli bir mola oldu. Bu vesileyle bu muhteşem konser için sanatçılarımıza şükranlarımı sunuyorum.

'Değerlerimizle güçlüyüz'

Kastamonu için taş üstüne taş koyan, sözüyle duruşuyla, bulunduğu yerle şehrimize hizmet eden büyüklerimiz bizler için çok kıymetli. Tecrübe yürüdüğümüz yolu aydınlatan büyülü bir ışıktır. Bu inançla şehrimize emeği geçen her bir insanımız bizim kıymetimizdir-kıymetlimizdir. 22. Dönem CHP Milletvekilimiz Mehmet Yıldırım’ı ziyaret ettik. Kastamonu için bugüne kadar pek çok emek vermiş, kıymetli büyüğümüz Mehmet Yıldırım ve değerli ailesine bu güzel sohbet için şükranlarımızı sunuyoruz. Siyasetin üstünde bizi biz yapan, siyasi yolculuğumuzu da güçlü kılan, birbirimize sımsıkı kenetleyen çok güçlü bağlarımız var. Bizi farklı kılan da tam olarak bu değerlerimiz. Kastamonu’muzu çok seviyoruz, hep birlikte sevgiyle, inançla, güvenle, umutla bambaşka bir Kastamonu için çalışıyoruz.

Sanattan spora, turizmden sanayiye, eğitimden teknolojiye modern müreffeh bir kent inşa edeceğiz. Sadece ülkemizde değil dünyada da ilgi uyandıran, adından söz ettiren bir merkez olacak Kastamonu. İnsanımızı ve şehrimizi çok iyi tanıyoruz. Halkımız tarafından projelerimiz daha şimdiden büyük bir ilgi ile sahiplenildi. Gittiğimiz her yerde insanlarımızla eser ve hizmetlerimizi paylaşıyoruz. Büyük bir inançla ilgiyle dinleyip önerilerde bulunuyorlar. Çaldığımız her kapı sıcak bir tebessümle insanımızın gönlüne açılıyor. Bu da bizleri çok daha güçlü kılıyor.

Çocuklarımızın neşesi, gençlerimizin umudu, esnafımızın işi, insanımızın huzuru ve refahı her geçen gün katlanarak artacak. Kadını erkeği, genci yaşlısı hep birlikte omuz omuza üreten, emeğinin karşılığını alan güçlü bir şehir Kastamonu. Kastamonu İçin Gerçek Belediyecilik, belediyeciliğin markası, başarı öyküsü olacak. Topyekûn bir kalkınma hamlesini halkımızın teveccühü ile 1 Nisanda başlatıyoruz."