'Denizli horozu ötemedi!'

Sitemiz köşe yazarı ve futbol antrenörü Emin Eğri'den maç kritiği. 'Denizli horozu ötemedi!'

  • 2124
'Denizli horozu ötemedi!'

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, sahasında Denizlispor'la karşı karşıya geldi.

Temsilcimiz GMG Kastamonuspor, Denizlispor 2-0 mağlup etti.

Sitemiz köşe yazarı ve futbol antrenörü Emin Eğri, maçın kritiği yaptı.

Eğri, "Tarihimizde ilk karşılaştığımız, Türkiye süper liginde 11 yıl aralıksız mücadele etmiş, liglerin renkli takımı Denizlispor konuğumuzdu.

Kupa maçı, Menemen deplasmanı ve hafta içi maçı derken futbolculara dinlenme fırsatı bile kalmayan günlerin sonunda kazançlı çıktık.

Dört puan ve kupada bir üst tur. 'Kısa günün kârı' gibi!

Maça gelince; İlk korner 13. dakikada Denizli tarafından kullanıldı. Ortada bir maç gibi giderken, KSK'nın 24. dakikada sağ kanattan yapılan güzel ortaya kafa vuran Yusuf golü kazandırdı. Çok yakın yere doğru ve hafif vurulan kafa, yağışlı havanın sayesinde gol olarak kaleciyi avladı.

İkinci gole pek uzak değildik, 28. dakikada yine sağdan yapılan ortaya Okan Eken kötü vuruşla uzak ara üstten auta gönderdi.

İkinci yarıya daha etkili oynayarak başladık. 53. dakikada, Şaban soldan ceza alanına girdi, kaleye şut atması gerekirken Okan’a verdi, onun da vuruşu önceki gibi havadan dışarı!

Sonrasında Denizlispor ataklarını gördük ama sonuç alamadığı gibi bize kontratak fırsatı yarattı, onu da değerlendiremedik. İki pozisyonda uzun topu kapan Okan gole gideceği sırada iterek/çekerek durdurmaya çalışan rakip ama hakem tarafından faul aleyhimize verildi. Aynı pozisyondan bir kere daha yaşadık ama yine Hakem aleyhimize faul verdi.

Dakikalar 64'ü gösterdiğinde Denizli akınından topu kapan oyuncularımız hücuma geçti, sağ kanatta topu alan İlyas Kubilay, ölçtü, biçti ve harika bir plase vuruşla jeneriklik bir gol attı!

Uzatmalarda 30 metreden İsmail Güven’in sert ve güzel şutu, az farkla yandan dışarı gitti. Kaleye şut atmada yetersiz kalmamız halen devam ediyor. Fırsatı bulunca şut atmak gerek.

Bugün sahada başarılı oyuncumuz, golcümüz Okan futbol olarak yoktu. Formsuz göründü. Hocanın değiştirmesi çok isabetli karardı.

Takımın kendine güveni her maç sonrası daha iyiye gittiği görülüyor. İlla da forvet ihtiyacımız olduğu gözle görülüyor. Ara transferde sanıyorum dikkate alınır.

Önümüzdeki Sarıyer deplasmanı ve sahamızdaki Düzce maçı galibiyetle bitecek maçlar görünüyor. Sarıyer maçına İstanbul’daki seyircilerimiz sanırım büyük destek verecek ve kazanacağız umudundayım. Başarılar hepimizi mutlu etmektedir. Yolunuz açık olsun."