Dinçer, Paşalı Köyünü Ziyaret Etti

Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğünce her ay iki köyde yapılan köy ziyareti Çatalzeytin ilçesine bağlı Paşalı köyünde gerçekleştirildi.

  • 567
Dinçer, Paşalı Köyünü Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Kastamonu Orman Bölge Müdürü Hüseyin Dinçer, Odun Dışı Ürün ve Hizmetler Şube Müdürü Mustafa Güven, İzin İrtifak Şube Müdürü Hasan Buldu, ORKÖY Şube Müdürü Hayrullah Nergiz, Halkla İlişkiler ve Dış İlişkiler Şube Müdürü İsmail Çetin, Çatalzeytin İşletme Müdürü Emel Ak, Müdür Yardımcısı Ramazan Ak ve işletme şefleri katıldı.

Çok sayıda muhtar ve kooperatiflerin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Kastamonu Orman Bölge Müdürü Hüseyin Dinçer, “Vatandaşlarımızın sorunlarını birinci elden, yerinde dinlemek bizim için önemli. Sizin sorununuz bizim sorunumuzdur. Dile getirdiğiniz sorunları not alıp kısa ve orta vadede çözme yoluna gidiyoruz” dedi.

Paşalı Köyü Muhtarı Ahmet Özcan da, böyle bir toplantıyı Paşalı köyünde düzenlediği için bölge müdürüne teşekkür ederek, “Keşke bütün kurumlar böyle toplantılar düzenlese” diye konuştu.

Muhtarlar ve kooperatifler, Bölge Müdürü Dinçer’den çeşitli taleplerde bulundular. Toplantının ardından günün anısına köy muhtarlarına OGM amblemli saat hediye edildi ve fidanlar dikildi.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)