'Doğan Bey, yüreğin yetiyorsa cevap ver'

CHP Kastamonu İl Başkanı Karabacak, AK Parti İl Başkanı Ünlü'ye seslenerek, 'Yüreğin varsa, yüreğin yetiyorsa çık cevap ver.' dedi.

  • 1757
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Doğan Bey, yüreğin yetiyorsa cevap ver'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu İl Başkanı Dilek İlke Karabacak, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü'ye seslenerek, "Partisinin kararı incitmiş olmalı ki aday gösterilmemesinin hırsını, acısını, öfkesini Cumhuriyet Halk Partisi'nden çıkarmaya çalışıyor." dedi.

"AKP İl Başkanı Doğan Ünlü’nün Kastamonu’ya umut olarak sundukları eski belediye başkanlarının, yeni belediye başkanı adayı olarak tanıtıldığı toplantıda yapmış olduğu açıklamaları kendi adıma gülümseyerek, Kastamonulu hemşehrilerimiz adına ise üzülerek takip ettim." diyen Karabacak, "Kurduğu ipe sapa gelmez cümleler, milleti için dertlenen, şehrinin sorunlarını çözmek için mücadele eden bir siyasetçiden çok, artık sona gelmiş bir siyasetçinin çırpınışlarını işaret ediyor. Kariyer hedeflerini tutturamamış, bir türlü hiç bir şey olamamış bir karakterin girdiği bunalımı yansıtıyor." diye konuştu.

"İLKESİZ BAŞKAN DİYECEKMİŞ"

"Doğan Ünlü bana İlke Başkan demeyecekmiş. İlkesiz Başkan diyecekmiş" diyen Karabacak, "2019 yerel seçimleri öncesi Tahsin Babaş’ın belediye başkan adayı olmaması için genel merkezine rapor veren ama bugün çıkıp yarım ağızla aynı ismi Kastamonululara umut olarak sunan sen değil misin? İlkeli siyaset bunun neresinde, soruyorum sana?

Partinin önceki dönem il başkanını kongreye almayıp, bugün milletvekilim diye sarılan sen değil misin? İlkeli siyaset bu mu? İlkeli siyaset bunun neresinde soruyorum sana.

Devlet ihalelerini istediğiniz müteahhitler kazanamayınca, ihaleyi iptal edip, sonrada ihalesini iptal ettiğiniz firmaya biz bu işi çözeriz ama bizi görün demek mi ilkeli siyaset Doğan Bey cevap ver.

Yıllarca iktidar gücünüzü kullanıp bu memleketin imarı üzerinde tepinmek, paranıza para, benzinliklerinize benzinlik, dairelerinize daire katmak mı ilkeli siyaset Doğan Ünlü cevap ver.

Belediye başkanlarınızın çocukları ahlaksızlıklara konu olurken, Azdavay’da Taşköprü’de belediyelere kızlarını oğullarını yerleştirirken, semirtip büyütüp belediyede en önemli görevlere getirdikleriniz lüks araçlarda pudra şekeri çekerken susmak, tek kelime etmemek mi ilkeli siyaset Doğan Bey.

Kendinden başka kime hayrın dokundu, çıkarsız, karşılıksız kimin derdine merhem oldun? Bana değil, tüm Kastamonu’ya cevap ver Doğan Bey.

Senin nasıl vasat bir siyasi dile sahip olduğunu biz Kastamonulular biliyorduk. Ama bir kadın il başkanı olarak bana söylediklerin siyasi dilinin vasat olduğu kadar çirkin olduğunu da gösterdi. O cümleleri kurduktan, parti binanda şakşakçılarına alkışlattıktan sonra evine gittiğinde Hanife Teyze'nin, Seçil Hanım'ın yüzüne bakarken hiç utanmadın mı Doğan Bey. Bana sadece bunun cevabını ver. Yüreğin varsa, yüreğin yetiyorsa çık cevap ver. Benim sana tek bir cevabım var. O da;
Senden korkan namerttir. Senden korkan alçaktır.

Bu güzel memleketi rantla, rüşvetle, komisyonculukla, kirletenlerin ellerinden çekip kurtaracağız. Biz kurtaracağız. Bunu kadını genci, emeklisi, işçisi, iş adamı, esnafı tüm Kastamonulularla omuz omuza birlikte başaracağız." diye konuştu.