Doğanyurt, Prof. Dr. Yenidünya'yı bağrına bastı

Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği baba ocağı Doğanyurt'ta halkın büyük ilgisiyle karşılaştı.

  • 563
Doğanyurt, Prof. Dr. Yenidünya'yı bağrına bastı
TAKİP ET Google News ile Takip Et


7 Haziran 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Genel Seçimler öncesinde çalışmalarını yoğunlaştıran CHP Kastamonu 1. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya’yı Doğanyurt halkı bağrına bastı. Baba ocağı olan Doğanyurt’ta esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelen Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya, gösterilen ilginin karşılıksız kalmayacağını vurguladı.

CHP Kastamonu Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya’nın Doğanyurt ziyaretine vatandaşlar kadar partililer de yoğun ilgi gösterdi. Doğanyurt’a adeta çıkarma yapan CHP Heyeti vatandaşlarla tek tek tokalaşarak sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Ziyaret esnasında vatandaşların şikâyetlerini dinleyen ve tek tek not alan Prof. Dr. Yenidünya, hiçbir ayrım yapmadan, kararlılık, doğruluk ve hizmet için yola çıktıklarını, amaçlarının herkesin hayır duasını almak olduğunu vurguladı.

Ulaşımda yaşanan sıkıntılar nedeniyle Doğanyurt’un ekonomik sorunlarının bir kat daha arttığını ifade eden Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya, seçimden seçime Doğanyurt’u hatırlayanlardan olmayacağını söyledi. Kendisinin kimse bilmese de baba ocağı olan Doğanyurt’tu ziyaret ettiğini belirten Prof. Dr. Yenidünya: “Doğanyurt özelikle kış aylarında coğrafi yapısından kaynaklanan nedenlerden dolayı çok arka planda kalıyor. Kastamonu Merkez ve diğer sahil ilçeleri ile olan bağlantısı ulaşım nedeniyle kimi zaman kesintiye uğruyor. Hem tabiatı, hem doğal varlıkları bakımından önemli bir konumda olan Doğanyurt için neler yapabileceğimizi yine Doğanyurtlu hemşerilerimiz ile görüşerek çözüme kavuşturacağız. Vatandaşlarımız işsizlik ile mücadele etmek için göç etmek zorunda kalıyor. Doğanyurt’tun ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır. Maliyetlerin çok yüksek olması yüzünden tarım ve hayvancılık eskisi gibi para kazandırmıyor. Ülkemizi ve sizleri çok seviyoruz. Sizlerin tekrardan hayata tutunmanız için bu göreve baş koyduk. Bizim milletvekili olarak şahsi bir kazancımız yok, sizler için buradayız, sizlere hizmet için buradayız” dedi.

Hem Türkiye’nin hem de Kastamonu’nun geleceği için çok çalışacaklarını dile getiren CHP Kastamonu Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya: “Yarınımızın umudumu olan çocuklarımızın, yavrularımızın geleceklerini yeniden kuracağız. Bu hedeflerimizi yerine getirmek için çok çalışacağız. Siyasal iktidarın uyguladığı yanlış politikalar nedeniyle çiftçi, emekli, esnaf, hatta gençlerimiz bile umutlarını kaybetmiş durumdadır. Bizler çalıştıkça ve fikirlerimizi vatandaşlarımızla paylaştıkça bizim gördüğümüz umudu herkes görecek” diye konuştu.